Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Valóban mindenhová illik a pliszéfüggöny?

Egy árnyékoló, ami tényleg minden ablakra illik? Igen, ma már ilyen is létezik, ez pedig nem más, mint a pliszéfüggöny! Tulajdonképpen egy harmonikaszerűen összehajtogatott pliszé anyagról van szó, ami teljesen egyedi igények szerint is elkészíttethető. Ennek köszönhetően mindenkinek lehet saját, dekoratív árnyékolója, ami természetesen sokkal többet tud annál, hogy tökéletesen illik az ablakra és megbízhatóan árnyékol.

Hová lehet pliszéfüggönyt rögzíteni? Egy előzetes méretvétel és tervezés után gyakorlatilag bárhová. Nemcsak lakóházak és irodák ablakaira, de például télikertek vagy hajók, lakóautók árnyékolása is esztétikusan és hatékonyan megoldható a használatával. Az ablak formája és elhelyezkedése nem akadály, a pliszéfüggöny lehet négyzetes, sokszögletű, kerek, kerülhet tetőablakra, bukó vagy nyíló ablakokra, és ajtókra is fel lehet szerelni.

A pliszé egy szövet anyag, ami rengeteg színben készül, de a színek mellett mintás változatban is gyártják. Ennek köszönhetően minden enteriőrbe meg lehet találni azt az árnyékolót, ami stílusában is illik a nyílászárókra és szépen harmonizál a belső térrel. A pliszéfüggöny anyaga arra is lehetőséget ad, hogy azt hatékonyan tisztítsák, portalanítsák, így hosszú távon is lehet vele számolni. Impregnált, portaszító tulajdonságokkal is rendelkezik, így igényes és időtálló is egyben.

A pliszéfüggöny lehet áttetsző, átlátszó, fényáteresztő vagy teljes sötétítést biztosító pliszé is. Többféle módon is mozgatható, kis súllyal rendelkezik. A mozgatásával különböző fényhatásokat lehet elérni a sötéttől a világosig, de hangulatos fényviszonyok megteremtésére is kiválóan alkalmas. Az ablak előtt foglal el helyet, ezért letisztult és modern hatást kedvelők számára ajánljuk.

Amennyiben pliszéfüggöny iránt érdeklődik, forduljon hozzánk bizalommal, és válassza ki azt az árnyékolót, ami a legjobban illik az ablakaira! Segítünk méretben, színben, kialakításban is megtalálni a tökéletes pliszéfüggönyt! Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a honlapunkon közzétett elérhetőségeink valamelyikén részletes tájékoztatásért!

Ajánló