Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Textil függönyök dekoratív árnyékoláshoz

textil függöny egy klasszikus árnyékoló, amivel nem csak klasszikus stílusban lehet dekorálni. Minden otthonhoz tudunk ajánlani egy odaillő függönyt!

Az árnyékolás kettős funkcióval rendelkezik. Minden árnyékoló használatával a fényszabályozás és a belátás megakadályozása a cél, de a dekorálásnak is az eszköze. A függönyök a beltéri árnyékolók közé tartoznak, amikből minden otthonban találni egy-egy stílusos modellt. A függönyök alapanyaga általában a textil, ami színpompás árnyalatokban és mintákban elérhető.

textil függöny lehet önmagában is árnyékoló egy ablakon vagy kiegészítője a külső árnyékolóknak. A redőnyök és zsalugáterek megbízható védelmet nyújtanak a tekintetekkel és a világossággal szemben, de a textil függönyök a stílust csempészik be a szobákba.

Forduljon hozzánk bizalommal és találja meg a lakástextilek kínálatában azt a textilt, amiből az otthona új függönyei fognak elkészülni! A bútorszövetek mellett textil függönyök is megtalálhatóak a termékeink között, méghozzá óriási választékban. Tudjuk, hogy a színes választék önmagában még nem elég, ezért arra is nagy gonddal ügyelünk, hogy a termékeink minőségére se legyen panasz. A textil függönyöknek a kiválasztásában is örömmel segítünk, ha igénylik az érdeklődők. Ehhez meghívjuk Önt a bemutatótermünkbe, ahol exkluzívan foglalkoznak a kollégáink a vásárlókkal. A szövet kiválasztásában és a szükséges anyagmennyiség lemérésben is kaphat tőlünk segítséget.

A textil függöny első sorban sötétítőként praktikus megoldás, főleg akkor, ha színes vagy mintás anyagot választ. A hosszának és a formájának a kiválasztása is döntő, mert befolyásolja az árnyékoló megjelenését. A földig érő textil függöny elegáns, a textilből készült roló letisztult stílusú árnyékoló is lehet, csakúgy,  mint például a lapfüggöny. Látható, hogy a textil függöny formában, stílusban is nagyon változatos lakástextil, ami kreatív megvalósítást is lehetővé tesz.

Lépjen kapcsolatba a csapatunkkal és egyeztessen időpontot velünk a személyes találkozóra, a bemutató termünkbe!

Ajánló