Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Roló, sávroló

Roló

A roló az árnyékolástechnikai termékek verhetetlen klasszikusa. Nemzedékek óta nyújt védelmet a napfény ellen és takarásával diszkréten óvja magánéletünket. A tiszta vonalak, a minimál design és az egyszerű kezelhetőség miatt a roló egy univerzális zseni ami optimálisan alkalmazkodik minden helyiséghez. Alkalmas belső árnyékoló mind hagyományos téglalap alakú ablakokhoz, mind teljes üvegfrontokhoz. Válasszon a színek és textúrák széles választékából, a teljes sötétséget nyújtó black out textilektől kezdve a fényáteresztő anyagokig és találja meg melyik típus illik leginkább otthonába, irodájába!

Sávroló

A sávrolónak számos előnye van: kombinálja a roló és a reluxa előnyeit. Alternatív módon átlátszatlan és átlátszó szövetek teszik lehetővé a korlátlan fényszabályozást megteremtve a kellemes belső fényeket.

A sávroló (más néven Twinrollo, Doppelrollo vagy Duorollo) számtalan tervezési lehetőséget kínál – a trend nyilvánvalóan a klasszikus textilszövet, de színes, szokatlan formatervezésű minták és struktúrák is lehetségesek.

Motoros roló, Okos rendszer

  • nem szükséges elektromos kiállás kiépítése, ideális felújítás utáni,utólagos felszereléshez.
  • a kereskedelmi forgalomban kapható normál elemekkel működik ( elemcsere csak 1-2 évente)
  • halk működés
  • elegáns Pebble® design távirányító
  • smart home kapcsolat