Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Design szalagfüggöny

Design szalagfüggöny

A lamellák feltámadnak.

szalagfüggönyre sokan még ma is úgy tekintenek, mint az irodaházak ablakainak minden designt nélkülöző árnyékolójára. Rideg, kopottas, avult.

A valóságban már számos design-szalagfüggöny közül lehet választani. Ezek a függönyök változatos mintákkal és színekkel, variálható – akár 25 cm széles – lamellákkal is készülnek. Legyen szó akár ablakról, akár belső térelválasztóról, akár irodába, akár lakásba.

Fokozható a komfort, létezik motoros elhúzású, falra vagy távirányítással működtethető kivitel is.

Élen jár a szalagfüggönyökkel kapcsolatos negatív sztereotípiák leküzdésében a Saum und Viebahn cég mely évente frissíti és mindig az aktuális trendeknek megfelelően aktualizálja kollekcióját.

Hogyan tisztíthatjuk szalagfüggönyünket?

szalagfüggöny az egyik legnépszerűbb beltéri árnyékoló, hiszen nagyon dekoratív, rengeteg szín közül lehet választani, ráadásul nemcsak sötétíteni lehet vele, hanem kitűnően funkcionál térelválasztóként is. Egyre többen választják ezt a fajta árnyékolót otthonaikba, de nagyon sok más helyen, például irodákban is ezzel sötétítenek.

szalagfüggönyök bár nem igényelnek speciális tisztítást, ha sokáig elhanyagoljuk, szakember segítségére lesz szükségünk. Óvatosan kell bánni a lamellákkal, ugyanis roppant sérülékenyek, különösen a mosógépben való mosásnál, vagy a kádas áztatásnál.

szalagfüggönyt érdemes felcsavarni és leszerelni a lamellákat, így nem zörög a mosógépben. Amennyiben kádban akarjuk mosni, legalább hat órát hagyjuk ázni, hogy eltűnjenek a szennyeződések. Ha nem szeretnénk egyik megoldáshoz sem folyamodni, akkor egy nedves törlővel törölgessük végig őket. Bár portaszító réteg van a lamellákon, ez a makacsabb szennyeződéseket nem képes eltüntetni. A szalagfüggönyök rendszeres ápolása elengedhetetlen ahhoz, hogy hosszú évekig megőrizzék színüket és szépségüket.

Ha Ön is szeretne egy gyönyörű és modern hatást keltő szalagfüggönyt otthonába, vagy a munkahelyére, válogasson dekor függöny termékeink közül kedvére!