Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Roló: időtlen klasszikus LEHA minőségben

roló, roletta

Ha az árnyékolástechnikai eszközök klasszikusát keresi, a rolót ajánljuk, méghozzá LEHA minőségben, ami garancia a tökéletes funkcionalitásra és lenyűgöző stílusra!

Az árnyékoló talán nem elengedhetetlen része a lakás felszereltségének, viszont határozottan olyasmi, ami extra kényelemmel ajándékozza meg Önt és családját, vagyis egyszerűen nem érdemes lemondani róla. Ha olyan típus, aki ügyel a részletekre, akkor bizonyára árnyékolástechnikai eszközökből is csak olyat választ szívesen, ami minden szempontból kiemelkedőt tud nyújtani, ebben az esetben pedig meg is állhat a rolónál.

A roló mindig képes újat mutatni, így vált igazi, időtlen klasszikussá, és ez az, ami miatt Önnek is jó szívvel ajánljuk, bármi legyen is a pontos elképzelése. Ám ahhoz, hogy egy árnyékoló valóban kifogástalan legyen, kell egy olyan gyártó, ami kit tudja hozni belőle a maximumot. Mi a LEHA elkötelezett hívei vagyunk, és szeretnénk Önnek is megmutatni, miért éppen erre a márkára építettük a termékpalettánkat. Kezdjük egy kis történeti áttekintéssel!

Mérföldkövek a LEHA történetében

A LEHA az ausztriai Eferding városában kelt életre 1964-ben, ekkor alapította meg vállalatát idősebb Werner Hanisch. A kezdeti időszakban a függönysínek alkották a kínálatot, de az innovativitás már ezen a területen is megmutatkozott, hiszen mindjárt egy újszerű termékkel indítottak. 10 évvel később már megjelentek náluk az akkor még újdonságnak számító szalagfüggönyök, majd a reluxák, ami szintén meghatározó és merész lépés volt a cég életében.

2000 óta pliszék és rolók is erősítik a választékot, utóbbinak mára minden elképzelhető, izgalmas variációja megtalálható a LEHA-nál, így hagyományos roletták, sávrolók, francia és római rolók is. Végül még egy fontos fordulópont; 2017-ben egy új, egyedi motorizációs megoldással rukkoltak elő, ez a PowerView, ami napjainkban is meghatározza az elektromos vezérlésű árnyékolótechnikai eszközök piacát.

roló, roletta

Mivel emelkednek ki a LEHA termékek?

  • Természetesen ez a gyártó is modern technológiai háttérrel dolgozik, viszont még mindig fontos szerepet tölt be a gyártásban a kézi munka, így sok múlik a remek szakember gárdán.
  • A válogatott alapanyagok szintén azt szolgálják, hogy valamennyi LEHA árnyékolóról első pillantásra látszódjon a kimagasló színvonal.
  • Végül ott a gondosan kidolgozott minőségbiztosítási rendszer, melynek köszönhetően csak hibátlan darabok kerülnek a lakásokba és ezek mindegyikére 5 év garancia jár.

A LEHA rolók színe-java Önnek is elérhető!

roló, roletta

A rolók bármelyik helyiségben megállják a helyüket, kerülhetnek szabvány ablakokra, de akár teljes üvegfalakat is be lehet borítani velük. Védenek az erős napsütéssel és a kíváncsi tekintetekkel szemben, de akár teljes sötétséget nyújtó black out textilből is készülhetnek, a színválaszték pedig elképesztően széles. Mivel a LEHA rolók alapját egy szennylepergető, úgynevezett DustBlock anyag adja, a tisztítás gyerekjáték, így kapcsolódik összes stílus és praktikum.

A roló mozgatható egyszerű lánccal, LiteRise megoldással, ami azt jelenti, hogy egyetlen mozdulattal a tetszőleges magasságba lehet állítani, és persze ott a már említett elektromos, PowerView-akkumulátoros meghajtású változat, ami a modern kor tökéletes árnyékolója. Bármelyik típust választja, a maximális kényelem adott, hiszen ezt a LEHA név hordozza magában és ez az, amit segíthetünk otthonába költöztetni.

Nézzen szét választékunkban, merítsen ihletet képeinkből és álmodja meg, melyik az az árnyékoló, amelyik teljessé tudja tenni otthonát! Ha kérdése lenne, számíthat a segítségünkre, forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánló