Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Roló, a stílusos, egyszerű megoldás

Sávroló

Sávroló

Ha szeretne rugalmas árnyékolástechnikai eszközt, ajánljuk figyelmébe a különböző roló típusokat, amelyekkel a stílusos összkép garantált!

Ha árnyékolásról van szó, manapság többféle alternatíva közül válogathatnak az emberek. Már nem kell ragaszkodniuk a függönyökhöz, redőnyökhöz, ugyanis léteznek náluk sokkal stílusosabb, egyszerűbb opciók, például a rolók. Az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet kaptak az ügyfelektől, nem véletlenül.

rolók nem csupán ízléses kinézetüknek köszönhetik azt, hogy ennyire népszerűvé váltak. Rendkívül egyszerűen, kényelmesen felszerelhetők, és ami a legjobb, hogy nem igényelnek utólagos gondozást, karbantartást.

Többféle típussal találkozhatnak az ügyfelek ebben a kategóriában is. Sávrolók, római vagy francia rolók választéka várja az érdeklődőket. Amennyiben bennünket választanak az ügyfelek a rolókkal kapcsolatban, lehetőségük van motorizált változatot kérni. A Leha termékei nem okozhatnak csalódást a megrendelőknek, amelyekre érvényes az öt év gyártói garancia.

sávrolókat azon ügyfeleknek ajánljuk, akik rugalmas megoldást keresnek a hagyományos függönyök helyett, és egy szerkezeten szeretnék a belátásvédelmet és árnyékolást megoldani. A függönyöket sok helyen bonyolult lenne felszerelni, ezzel szemben a sávrolókat még oldalfalra is lehet kiépíteni.

római roló

Római roló

A Leha termékei között megtalálhatók a római vagy francia rolók. Tulajdonképpen a függönyök és a hagyományos rolók párosításairól van szó, amelyek dekorációként is megállják a helyüket. Ha az ember kedveli a többfunkciós megoldásokat, és szeretne modern árnyékolástechnikai eszközöket választani, nem lehet kérdés, hogy a római rolók mellett tegye le a voksát.

A római rolók nagy előnye, hogy sokkal jobban tudnak érvényesülni a textílián található minták, mint például a függönyöknél. Ennek alapján bátran el lehet engedni a fantáziát, nyugodtan lehet választani mintás anyagot is, hiszen nem fog gyűrődni, eltűnni a minta.

Fényáteresztő és sötétített anyagból is készülhetnek a római vagy francia rolók. A végeredmény páratlan, ami garantáltan lenyűgözni a vevőket. Napjainkban rengeteg ötlettel lehet találkozni a rolók kinézetével, felhasználásával kapcsolatban interneten és a különböző lakberendezési magazinokban. Érdemes ezeknek utánanézni a rendelés leadása előtt, hiszen akár ihletet is adhatnak a vevőknek.

Francia roló

Francia roló

A Leha római vagy francia rolói hosszú éveken át ki fogják szolgálni tulajdonosaikat, és biztosítják az igényes, hangulatos környezetet. A rómaival ellentétben a francia rolóban nem találhatók feszítő pálcák. Ugyanúgy bármilyen textíliából el lehet készíttetni, a végeredmény kifogástalan. Fényáteresztő és sötétített opcióra is lehet bátran gondolni.

francia rolót sokkal könnyebb mozgatni, mint a hagyományos függönyöket. Véletlenül sem fordulhat elő, hogy az ember lerántja az anyagot, ugyanis a rolót egy egyszerű felhúzós szerkezettel lehet használni. Ez rendkívül kényelmes, egyszerű és nem utolsó sorban sokkal kulturáltabb is, az anyag nem sérülhet meg.

Felkeltette az érdeklődését a sávroló, esetleg a római vagy francia rolóról szeretne többet megtudni? Keressen bennünket, és találjuk meg együtt az Önnek legideálisabb típust a választékból!

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, termékeinkről. Ha kérdései lennének vagy szeretne ajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Ajánló