Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Pliszéfüggönyökkel árnyékolja otthonát!

pliszéfüggöny a beltéri árnyékolók egyik nagy favoritja. Az árnyékolók minden típusáról el lehet mondani, hogy akkor sokoldalú és jól használható, ha a  funkció és az esztétikum találkozása megtörténik. Mivel a nyílászáró belső felére rögzítik az árnyékolót, sokat számít az is, hogyan néz ki, mert így lakberendezési kiegészítő is válik belőle. A pliszéfüggöny egyike azoknak a beltéri árnyékolóknak, amiket szívesen választanak, ha nem hagyományos függönyt szeretnének az ablakokra.

pliszéfüggöny kinézetében hasonlít egy reluxára, de anyagában inkább egy rolóhoz vagy függönyhöz áll közelebb. A két fajta árnyékoló előnyei egyesülnek egyetlen árnyékolóban, már csak ezért is érdemes megfontolni azt, hogy pliszéfüggönyt szereljen fel az ablakokra! Ennek az árnyékolónak a rögzítése gyakorlatilag bárhová lehetséges, ezért minden nyílászáróhoz illik. Ablakra, falra, kerek vagy szögletes formákra, egyenes vagy döntött falra, tehát tetőtérbe is tökéletesen alkalmas árnyékoló.

pliszéfüggöny alapanyaga a pliszé, ami sűrű szövésű, de mégis képes átereszteni a fényt, ezzel pedig lehetőséget ad a fényviszonyok tetszés szerinti szabályozására. A pliszéből is több változat elérhető, a fényáteresztés, fényvisszaverés, sötétítés, de minta és szín szempontjából is óriási a választék. Az árnyékoló harmonikaszerűen hajtogatott formában kerül az ablakokra, ami különleges látványt nyújt. Ez a dekoratív lakástextil portaszító, jól szellőzik, kényelmesen és biztonságosan mozgatható, kiszűri a meleg és vakító napsugarakat, valamint az egyedi igényekhez igazítható.

Ahhoz nem férhet kétség, hogy egy minőségi pliszéfüggöny tökéletes választás, ha sokoldalú belső árnyékolóról van szó. Amennyiben szeretné lecserélni régi függönyeit valami modernebbre és különlegesebbre, a pliszéfüggönyöket ajánljuk, Keressen minket bizalommal és ismerje meg az általunk forgalmazott termékeket, válogasson sokszínű pliszéfüggöny kínálatunkból! A weboldalon közzétettük az elérhetőségeinket, ha kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba!

Ajánló