Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Modern szalagfüggönyök irodába és otthonra is!

modern szalagfüggöny már sokkal többet tud, mint az elődje! Sokkal többre képes és még jóval sokszínűbb is lett. A beltéri árnyékolók között egy kicsit mostoha gyereknek számít a szalagfüggöny. Ennek oka első sorban a kialakítása miatt van. A függőlegesen egymás mellé fűzött, téglalap alakú textilek olyan árnyékolót formáznak, amit első sorban az irodák és üzletek ablakai előtt láthatunk.

modern szalagfüggöny tulajdonságai viszont már kiterjesztik a beltéri árnyékoló felhasználási lehetőségeit és egészen az otthonokig érnek el. Ha egy vásárló eddig azért nem szeretett volna a szalagfüggöny mellett dönteni, mert azt túl unalmasnak és fantáziátlannak találta, akkor most már elég csak megnéznie a legújabb kollekciók és modellek kínálatát. A modern szalagfüggönyök színesek, mintásak, egyenesen kivirágoztak!

A tervezők és a gyártók meglátták ebben a beltéri árnyékolóban a lehetőséget, felfedezték, hogy hiába olyan sokoldalú, ha csak egyszerű, fehér színben tudja megvásárolni az érdeklődő. Tehát a kínálatot bővítették és egyre több helyen lehet már színes árnyékolókhoz is  hozzájutni.

A modern szalagfüggöny nagyon dekoratív, ha úgy szeretné, akkor a már meglévő lakástextilekhez is hozzá válogathatja a színeit. Emellett a kezelése és a tisztán tartása is nagyon egyszerű, nem követel meg plusz fáradtságot. A lamellák beállításával nagyon egyszerűen el lehet érni azt a fényhatást, amire éppen szükség van. Ehhez nem kell több, mint egy gombnyomás. A legújabb modellek ugyanis már elektromos, távirányítós változatban is készülnek, így a használatuk ugyanolyan kényelmes, mint az elektromos redőnyöké.

modern szalagfüggöny olyan árnyékoló, ami nagyon esztétikus és nagyon praktikus is. Ezeknek a tulajdonságainak köszönheti, hogy szinte mindenhová kiválóan illik. Nem is feltétlenül igényel további kiegészítőket egy ablak, a szalagfüggöny fényszabályozásra, sötétítésre, stílusos kiegészítőnek is alkalmas.

modern szalagfüggöny képviselői megtalálhatóak a termék kínálatunkban. A szalagfüggöny rendelésről érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ajánló