Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Modern függönyök színes választéka várja!

modern függöny mindenkinek mást jelent. Nekünk azt jelenti, hogy a lakástextil halad a trendekkel, szebb otthont tud varázsolni.

A függönyök olyan lakástextilek, amikből minden otthonban találunk egy-egy szép darabot. A függöny tükrözi az otthon stílusát, az ott lakók ízlését és a lakás egyik hangsúlyos kiegészítője is. Egy függöny lehet modern függöny vagy olyan, ami a régi idők stílusát idézi. Az alapanyagok kiválasztása is befolyásolja, hogy mennyire hat újszerűnek egy lakástextil, de a formája vagy a színek is sokat számítanak. Azoknak, akik minden tekintetben szeretnének megfelelni az új trendek támasztotta elvárásoknak, érdemes figyelemmel követni a legújabb divatot és akkor nem fognak rosszul dönteni.

A modern függöny nem jelenti feltétlenül a hagyományos lakástextilek elvetését, csupán egy kicsit új formában alkalmazza őket. A modern függöny leginkább az egyszerűt, a letisztult külsőt jelenti, ami mentes a giccstől és inkább a funkcióra koncentrál. Ilyen lakástextil válhat például a szalagfüggönyökből, amiket eddig leginkább csak az irodák ablakain alkalmaztak fényszabályozásra. A szalagfüggöny azonban mára megújult és igazán dekoratív, sőt egyedi, belső árnyékoló vált belőle. A függöny áruházunkban is megtalálhatóak az innovatív külsőt kapott szalagfüggönyök számos változatban. A katonásan egyenes lamellák helyett már készülnek olyan szalagfüggönyök is, amik hullámzó formát kaptak, ezzel lágyabb, játékosabb kiegészítői lesznek az ablakoknak és a fény-árnyék hatás is izgalmasabb lesz a szobákban. Az unalmas fehér szín helyett lehet a modern függöny színes, mintás is vagy kombinálható a mintás a fehér lamellákkal is. A szalagfüggönyökön kívül lapfüggönyök és rolók, pliszéfüggönyök és függönyök is a kínálatunk részét adják.

A bemutató termünkben személyesen is megnézheti, hogy milyen modern függönyök és igényes lakástextilek kaphatóak az Alfa Függöny termék kínálatában. Ha szüksége van további felvilágosításra, csak vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal telefonon vagy üzeneteben!

Ajánló