Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Modern függöny, a stílusos lakástextil!

modern függöny a modern otthonok alapvető kiegészítője. Az ablakok elé árnyékolókat szerelünk azért, hogy a szobákat díszítsük velük és a helyiség fényszabályozását megoldjuk a használatukkal. Egy olyan lakástextil, mint a függöny, nagyon sokféle lehet, típus és stílus tekintetében is. A modern függönyök már külsőre is különböznek a hagyományos kategóriájú, beltéri árnyékolóktól. Ezek a lakástextilek a modern stílus jegyeit viselik magukon, ami egyszerű, sallangmentes, letisztult és elegáns árnyékolókat jelent. Ha Ön ilyen függönyöket keres, akkor a mi függönyeink között megtalálja a kedvére valót.

Egészítse ki az otthona vagy éppen az irodája berendezését olyan beltéri árnyékolókkal, lakástextilekkel, amik maradéktalanul illenek a helyiség stílusához, de ezen túl még a funkciójukat is be tudják tölteni! A mi függöny kínálatunkban többféle, a modern stílushoz illő függöny is elérhető. Ezek az árnyékolók minőségben és árban is megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is. Válogasson a nálunk kapható lakástextilekből és öltöztesse ablakait olyan modern függönyökbe, amik minden tekintetben igazodnak az Ön ízléséhez, valamint az igényeihez is!

modern függönyt az különbözteti meg a klasszikus árnyékolótól, hogy valamiben formabontó tud lenni. A modern függöny anyaga lehet portaszító, megjelenésében újszerű, működésében innovatív. A szoba színeihez, berendezéséhez illő függönnyel tovább lehet a helyiségben uralkodó hangulatot fokozni, a stílust kiegészíteni egy oda illő,  hozzáillő textillel. A modern függöny például lehet lapfüggöny, ami feszesre  húzva fedi le az ablakokat. Egyszerre több lapfüggönyből egészen látványos kompozíciókat is létre lehet hozni, valósággal művészi szintre emelve az árnyékolást. Díszítse ablakait, tegye stílusossá szobáit!

Forduljon árnyékolókat forgalmazó cégünkhöz és rendelje meg az új függönyeit modern stílusban és korrekt árakon! A kollégáink segítségére lesznek a vásárlásban, ha felveszi a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Ajánló