Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Mitől lesz igazán modern egy roló?

Ha otthonunk minden szegletét aktuális igényeinkre szabjuk, miért lenne kivétel az árnyékolás? Mutatjuk, mit tudnak a modern rolók!

Manapság a legtöbb esetben nem érjük be tisztán a funkcionalitással. Lakásunk kialakítása során a praktikum mellett fontos szerepet játszik a stílus, a kényelem, sőt, a fenntarthatóság is, és ez a szemléletmód az árnyékolók terén is megfigyelhető. A kínálat bőséges, trendek jönnek és mennek, a választás tehát nem is olyan egyszerű.

Ha igazán modern árnyékolót keresünk, a rolók felé érdemes fordulnunk, és a legjobb, ha a tucattermékek helyett mindjárt a LEHA kínálatát választjuk. Miért? Következzenek a részletek!

roló

1. Változatosság és rugalmasság

A rolók folyamatosan fejlődnek az igényeinkkel együtt és mindig tudnak újat mutatni, ezért van helyük évtizedek múltán is az otthonainkban. A klasszikuson túl, ami egyszerűségében univerzális, a LEHA termékpalettáján már ott van a fényjáték mestere, a sávroló, de választhatunk egészen különleges megoldást is, ez római vagy francia roló névre hallgat.

Ha jól döntünk, jóval többet kaphatunk egyszerű árnyékoló funkciónál vagy belátás elleni védelemnél. A fényáteresztőtől a teljes sötétséget biztosító blackout szövetig mindent megtalálunk a kínálatban, így képesek a rolók kiszolgálni az igényeinket. Roló, mint vetítővászon? Ez sem kizárt, hiszen a modern változat van annyira rugalmas, hogy akár a plafonra is rögzíthetjük.

2. Lakásra szabott stílus

roló

Ma már nem szeretjük a sablonokat, és ezt a lakberendezés során is szívesen fejezzük ki. A LEHA rolók kínálatában szövetek, színek és minták izgalmas kavalkádja vár ránk, így szabadon szárnyalhat a fantáziánk. Élénk színek, merész minták vagy elegáns, visszafogott árnyalatok? A lényeg, hogy az árnyékoló harmonizáljon a lakás hangulatával és berendezésével.

Az extravagáns, magazinok hasábjaira illő megoldásoknak is lehet helye az otthonunkban, jöhetnek a virágmintás vagy épp a geometriai alakzatokkal dekorált változatok. Sőt, igény szerint a LEHA egyedi nyomdai mintákkal és feliratokkal is dolgozik, ami új fejezetet nyit az árnyékolás világában, és beengedi a modern rolókat az irodákba is, az arculat részeként.

3. Kényelem és energiahatékonyság

A LEHA rolói és sávrolói motorizált verzióban is elérhetőek, ami azt jelenti, hogy távirányítóval vagy akár okostelefonról is vezérelhetjük az árnyékolóinkat. Fel sem kell állnunk a kanapéról, egyszerűen beidőzíthetjük a rolókat, ami egyrészt új szintre emeli az otthon kényelmét, másrészt pedig energiahatékony és egyúttal költségkímélő megoldás.

Az okos otthon rendszerbe integrált rolók automatikusan követik a napszakok változását és az időjárás szeszélyeire is képesek reagálni, akkor is, amikor mi éppen dolgozunk vagy a jól megérdemelt szabadságunkat töltjük távol a lakástól. Ez ráadásul extra biztonságot is ad, hiszen azt a látszatot kelti, hogy otthon vagyunk, elrettentve ezzel a betörőket.

4. Környezettudatosság

A környezettudatos megoldásokat ma már az élet minden területén keressük, és a rolók világában meg is találjuk, már amennyiben a LEHA termékeit választjuk. A vállalat számára kiemelt fontosságú a környezetvédelem, ezért minden termékük fejlesztése során, de még a csomagolásnál is arra törekednek, hogy minimalizálják a környezeti terhelést.

A LEHA kínálatában újrahasznosított anyagokból készült rolók is szerepelnek, amelyek nem csak tartósak és stílusosak, de hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez is. Az öko kollekció nem trendet követ, hanem valódi felelősségvállalásról árulkodik, így használhatjuk rolóinkat anélkül, hogy lelkiismeretfurdalást kellene éreznünk az új árnyékoló miatt.

A LEHA széles választékát böngészve biztosan megtalálja a tökéletes modellt, foglaljon egy időpontot bemutatótermünkbe, és beszéljük át, melyek az Ön számára fontos szempontok!

roló

Ajánló