Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Minimalizmus és modern dizájn: a lapfüggönyök

Az árnyékolás világában is megfigyelhető a divat. Vannak klasszikus árnyékolók és olyanok is, amik mára divatjamúltnak számítanak. Természetesen mindenkinek joga van a saját elképzeléseit megvalósítani, ha a saját otthona berendezéséről, dekorálásáról van szó. A modern vonal kedvelőinek szól ajánlatunk a lapfüggönyökről.

A lapfüggönyök igazán különleges látványt nyújtanak és modern hatást kölcsönöznek bármely helyiségnek. A lapfüggönyök exkluzív megjelenése a paneleknek köszönhető. A téglalap formára vágott textilt lesúlyozzák és az ablakok, ajtók síkjában elhelyezkedő sínpályákra rögzítik. A függönyök így tolóajtószerűen mozgathatók, eltérően a hagyományos függönyöktől. A sínpályákból egyszerre több is lehet, ennek megfelelően akár több lapfüggönynek is jut hely egy ablak előtt, amik egymás előtt, illetve mögött mozgathatóak. A látvány magáért beszél. A minimalista lakberendezésnek szinte kötelező eleme egy ilyen árnyékoló, de nemcsak monokróm színekben mutat jól. A különböző színek, árnyalatok és minták dekoratív rétegekként jelennek meg a nyílászárók előtt és magasabb szintre emelik az árnyékolást.

A lapfüggönyökben még ennél is több lehetőség rejtőzik, mert nem csupán az árnyékolásban merül ki a funkciójuk, de ugyanígy készülhet belőlük térelválasztó vagy szövetajtó is szekrények, polcok elé. A megfelelő helyre felszerelt sínpályákkal a panelek hangtalanul mozgathatóak, elenyésző súlyuk biztonságos használatot tesz lehetővé. A berendezéshez illeszkedő színben és stílusban lehet őket elkészíttetni, ezzel pedig kreatív és költséghatékony módon alakítani a teret, kiegészíteni a bútorokat.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha felkeltettük érdeklődését a modern árnyékolók iránt, és új lapfüggönyöket szeretne vásárolni az ablakaira, az otthonába! Szívesen adunk tanácsot a weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén vagy személyesen is a bemutató termünkben! Bátran foglaljon időpontot hozzánk, várjuk szeretettel a II. kerületben!

Ajánló