Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Minden, amit a francia rolóról tudni érdemes

Otthonunkban óriási szerepe van az árnyékolónak, mind a hangulatot, mind pedig a kényelmet illetően. Modern világunkban már számtalan termék áll rendelkezésre, amelyekből mindenki könnyen kiválaszthatja a neki tetszőt, ami megfelel az elvárásainak is. Nézzük, milyen előnyei vannak a francia rolónak, vagyis miért jár jól, aki ezt a megoldást választja?

A francia roló, más néven rolófüggöny tulajdonképpen egy függőleges irányban mozgatható függöny, ami felhúzott állapotban szépen lapolódik. Napjainkban egyre többen kezdik felfedezni és használják előszeretettel, amint a számtalan előnyének köszönhet. A francia roló nagyon praktikus és könnyen kezelhető árnyékoló. Lehúzott, vagyis kifeszített állapotban a hagyományos függönyhöz képest sokkal jobban érvényesülnek a színek és a minták, bátran lehet belőle különlegesebb darabokat is vásárolni. A francia roló készülhet a jól ismert függönyanyagokból is, de nem kell lemondani a sötétítő funkcióról sem, ugyanis a szerkezet működik a vastagabb, sötétítő függönyökkel is. Amikor nincs rá szükség, egyszerűen felhúzható, de ha szeretnénk megakadályozni a belátást, egy mozdulattal le lehet engedni. Az egyszerű kezelés miatt bátran ajánljuk akár idősebbeknek vagy kisgyerekes családoknak is, de előszeretettel választják a francia rolót a fiatal felnőttek is. Kiválóan szabályozható vele, hogy mennyi fényt szeretne valaki beengedni az otthonába, hiszen bárhol megállítható, nem csak teljesen le- illetve felhúzott állapotban.

A francia roló másik nagy előnye, hogy viszonylag kevés anyag felhasználását igényli, így egyrészt olcsóbban is jön ki, másrészt pedig könnyebben mosható és nem mellesleg a vasalása sem olyan hosszadalmas feladat. Választáskor érdemes a mintákkal és a színekkel is játszani, egészen különleges hatásokat érhetünk el velük.

Ha Ön is egy praktikus és látványos árnyékolástechnikai eszközt keres, ne habozzon, válassza a francia rolót! Amennyiben további kérdése van, keressen fel minket elérhetőségeink bármelyikén, szívesen segítünk!

Ajánló