Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Mi kerüljön az ablakra? Természetesen függöny!

design függöny

A sokoldalú függöny

Az ablakok sem maradhatnak lakástextil nélkül, a függönyöké a főszerep, ha a nyílászárók kerülnek sorra. Mire jó a függöny azon kívül, hogy praktikus?

A függönyök beltéri árnyékolók, amik funkcióval rendelkeznek. Az ablakok elé húzva vagy az ablaküveg elől eltávolítva képesek árnyékba vagy éppen napfénybe borítani a szobát. Egy függöny mégis több ennél, nem véletlenül szánunk a kiválasztására annyi időt. Ez a nyílászáróhoz tervezett lakástextil kiegészítőként is működik, karakterrel tudja felruházni a szobát.

A kiválasztott függönynek az ablakokhoz kell illenie, nem minden nyílászáróhoz lehet ugyanis rögzíteni bármilyen típusú függönyt. Szükség lehet méretre vagy formára készített árnyékolóra, kiegészítők felfúrására is. Másodsorban a függöny külső tulajdonságai dominálnak és anyagában, színében, mintájában is lehet vele játszani. A textilből készült függöny a legnépszerűbb változat, ami változatos megjelenésével és variálható formájával szinte minden ablakon jól mutat és minden nyílászáróval párosítható. A textilből design függöny is készülhet, nem csak hagyományos változat.

klasszikus textil függöny

A klasszikus textil függöny

A textil függönyöknek a legnagyobb erénye az alapanyaga. Egy stabil karnis kell csak és mindenhol helyet kaphat a függöny, a legismertebb árnyékoló.

A tetőtéri ablakok kivételével a jól ismert textil alapanyagú függönyök bárhol jól tudnak érvényesülni. Egy méretben megfelelő, felfúrt karnis, néhány függönykarika és csipesz kell csak hozzá és kész az új kiegészítője az otthonnak. Az ilyen lakástextil egyszerűen eltávolítható, könnyen lecserélhető, mosható, vasalható is.

A textil anyag óriási kínálatban elérhető, ennek köszönhetően nincs olyan stílus, berendezés, ízlés, amihez ne lehetne hozzá passzoló függönyt találni. A textil alapanyagból földig érő, mindent eltakaró függöny, szépen tűzött, rétegezett lakástextil vagy pedig fényáteresztő függönnyel kombinált sötétítő változat is készülhet az ablakra. Számtalan lehetőség van a díszítésre és az ízléses árnyékolásra.

Azt gondolta, hogy többet nem is lehet már kihozni a függönyből? Akkor még nem ismeri a design függönyök legújabb modelljeit!

Művészi árnyékolók

Művészi árnyékolók az ablakokon

Öltöztesse ablakait olyan függönyökbe, amik csak úgy vonzzák a tekintetet! A design függönyök ilyen, nem átlagos lakáskiegészítők.

Aki szívesen próbál ki újdonságokat és követi a legújabb lakberendezési trendeket, annak a design függönyök biztosan megtetszenek. Az ilyen beltéri árnyékolók leginkább formájukban különböznek a textil anyagból szabott változatoktól. Az egyes típusok más formát kapnak, a pliszé harmonikába hajtogatva,a  lapfüggöny feszes téglalapra húzva, a szalagfüggöny egyforma szalagokba rendezve kerül az ablakok elé. Geometriai formákkal játszva nemcsak az ablak nyer látványos árnyékolót, de a szobában is megkapó fény-árnyék játék kelhet életre.

Felejtse el a takaros, két oldalra húzott textil függönyöket, tervezze meg ablakait úgy, mint egy műremeket, ami a szoba inspiráló fókuszpontja! Ismerje meg a legújabb design függönyöket!

A függönyökből megtalálja a kedvelt klasszikusokat és a látványos design textileket is. Vásároljon lakástextilt tőlünk és öltöztesse ablakait stílusos textilekbe!

Ajánló