Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Melyik helyiségbe milyen függönyt érdemes választani?

LEHA pliszéfüggöny

Cégünk kínálatában többféle LEHA függönyt talál: pliszé-, lapfüggönyöket és design szalagfüggönyöket, így a lakás minden helyiségéhez tudunk árnyékolót adni.

Függönyt vásárolni nem mindig könnyű, hiszen nem elég kiválasztani egy olyat, ami színben és mintájában megfelelő. Ha azt szeretné, hogy hosszú távon legyen elégedett az árnyékolóval, akkor érdemes azt is figyelembe venni a vásárlás során, hogy melyik helyiségbe keresi éppen az ideális megoldást, hiszen teljesen más egy konyhai függöny, mint például egy gyerekszobai. Nézzük, melyik típus milyen helyiségbe illik!

LEHA pliszéfüggöny

Ez a rolóhoz hasonlítható függöny remekül hőszigetel, ezért olyan helyekre ajánljuk, ahol ez fontos szempont, jó választás a gyerekszobába, a nappaliba, de a hálóba is. Ennek az árnyékolónak a másik nagy előnye, hogy a függőleges oldalai mindvégig párhuzamosak maradnak az ablak síkjával. Ezért nagyszerűen használható tetőtéri ablakokhoz, ahol a csak fent rögzített árnyékoló nem jöhet szóba, de LEHA pliszéfüggönyt ajánlunk konyhákba is, ahol nem szerencsés a lelógó, hosszú textília.

LEHA lapfüggöny

LEHA lapfüggöny

A lapfüggöny kevésbé ismert árnyékoló hazánkban, de egyébként világszerte népszerű, ezért érdemes ezt a típust is latba vetni. A szalagfüggönyhöz hasonlít, azonban abban különbözik tőle, hogy vastagabbak a lamellái, illetve, hogy a panelek egymás elé-mögé tolhatók, így szinte a teljes ablakfelület szabaddá tehető.

A lapfüggönyt olyan helyekre ajánljuk elsősorban, ahol nagy az üvegfelület és időnként szeretne akadálytalanul gyönyörködni a kilátásban. Remekül mutat egy nagy terasszal rendelkező nappaliban vagy a hálóban. A széles paneleknek köszönhetően igen dekoratív az árnyékoló: jól mutatnak rajta a nagy, akár több panelen átívelő minták, de akár egyedi mintával is felruházható, így különleges hangulatot ad a helyiségnek.

A LEHA lapfüggöny jó választás üzlethelyiségbe vagy irodába is, ahol egy modern megjelenésű, praktikus, könnyen kezelhető árnyékolóra van szükség. Tisztítása egyszerű, így ebből a szempontból sem kell tartani tőle. Könnyen olyan fényviszonyok varázsolhatók vele, amilyenekre épp szükség van.

LEHA design szalagfüggöny

LEHA design szalagfüggöny

A design szalagfüggöny, ahogyan a nevében is benne van, egyfajta szalagfüggöny, azonban annál sokkal izgalmasabb, sokrétűbb. Változatos megjelenés, egyediség jellemzi, ezért nagyszerű kiegészítője a modern lakberendezésnek.

A korszerű stílusnak köszönhetően a LEHA design szalagfüggönyt mindenhova ajánljuk, ahol fontos a letisztult megjelenés. Ez lehet a nappali, de akár az iroda is, ugyanis ezt az árnyékolót előszeretettel használják irodaházakban. Érdemes figyelembe venni, hogy kevésbé illik a rusztikus vagy klasszikus enteriőrökhöz. A design szalagfüggöny rengetegféle színben és mintában elérhető, ezért bátran lehet ötletelni vele kapcsolatban.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a LEHA árnyékolók iránt, ne habozzon, bátran nézzen körül nálunk! A hagyományos függönyök mellett pliszé-, lapfüggönyök és design szalagfüggönyök nagy választékával várjuk. Ha kérdése merült fel vagy időpontot szeretne foglalni bemutatótermünkbe, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen segítenek Önnek mindenben!

Ajánló