Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Leha karnisokkal a berendezés még stílusosabb lehet!

A Leha karnisok a stílusos lakberendezés megkerülhetetlen kiegészítői. Egy karnis az csak karnis, állíthatják egyesek. Mi nem értünk egyet velük. Amikor egy otthon, nyaraló, iroda vagy bármilyen tér berendezéséről van szó, akkor semmilyen részlet fölött nem szabad elsiklani. Az olyan jelentéktelennek tűnő dolgok is sokat számíthatnak egy szoba harmonikus kialakításában, mint amilyen egy karnis.

A Leha karnisokat egyenesen vétek lenne figyelmen kívül hagyni, hiszen a minőség és a stílus találkozását képviselik. A Leha Ausztriában gyártja a karnisait, amiket a magyarországi ügyfelek is meg tudnak vásárolni. Nem csak a magas színvonal, de a nagy szakértelem és a több évtizedes tapasztalat is a piacvezető gyártók sorába emeli az osztrák Leha márkát. A cég 1964 óta készíti a Leha karnisokat és síneket, illetve az árnyékolástechnika egyéb termékeit. Egyik védjegyük, a fából készült Leha karnis ma is megtalálható a termék kínálatban, természetesen modernizált változatban.

A Leha termékek innovációját mutatja, hogy a cég ügyel a környezetbarát gyártásra is. Újrahasznosított anyagból gyártott termékeket készítenek és a kevesebb hulladékra is ügyelnek. A fa, mint alapanyag továbbra is a része a karnisok gyártásának, de emellett fém és műanyag termékek is készülnek a cég gyárában.

A Leha karnisok több változatban is kaphatóak a klasszikustól a modernig. Attól függően, hogy hová szánják őket és milyen lehetőségek állnak a rendelkezésre egy árnyékoló felszereléséhez, milyen árnyékoló kerül az ablak elé, választható színben, anyagban, kialakításban is különböző termék.

Meg kell különböztetni a karnisokat a függönysínektől, mert a kettő nem ugyanaz. A karnis klasszikus eleme az árnyékoló felszerelésének, nem simul úgy a mennyezetre, hanem hangsúlyosabb. Ennek az az előnye, hogy jobban érvényesül, a berendezés szerves elemévé válhat, ahelyett, hogy elrejtenék, felhasználják a stílusos belső terek kialakításához.

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, ha érdeklik Önt a Leha karnisok és egyéb termékei!

Ajánló