Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Lapfüggöny, szalagfüggöny: modern megoldás az árnyékolás problémájára

lapfüggöny

A szalag- és lapfüggönyök korszerű alternatívát kínálnak a hagyományos árnyékolók helyett, ezért minden modern otthonban ott a helyük!

Az árnyékolás és a beltéri árnyékolók kiemelt szerepet játszanak egy helyiség esztétikai vonzerejének fokozásában, miközben a magánélet védelmét és a fényszabályozást is biztosítják. A hagyományos típusú árnyékolók – például a drapériák és a redőnyök – már évtizedek óta léteznek, azonban, ha modern és stílusos alternatívát keresünk, érdemes megfontolni a lap- és szalagfüggönyök alkalmazását.

A szalag– és lapfüggönyök többféle anyagból készülhetnek, és egy sínre függesztik fel őket, amiben szabadon mozoghatnak mindkét irányba. Egyedi, korszerű megjelenést biztosítanak nem csak az irodáknak és más munkahelyeknek, de akár az otthonainkban is megállják a helyüket.

Az alábbiakban felsorolunk néhány okot, amiért érdemes a lap- és szalagfüggönyöket választani a hagyományos árnyékolók helyett.

Stílusos és modern megjelenés

A szalag- és lapfüggönyök modern megjelenést és kifinomultságot kölcsönöznek bármely helyiségnek. Egyedülálló kialakításuk olyan vizuális hatást kelt, amely azonnal magára vonja a figyelmet. Számos anyagban és színben kaphatóak, így mindenki kiválaszthatja a tökéletes típust, amely kiegészíti a berendezést.

Testre szabható és rugalmas

A lap- és szalagfüggönyök nagymértékben testre szabhatóak, így például kiválasztható a szín és az anyag is, de ezenkívül könnyen méretezhetőek is, hogy bármilyen ablakmérethez vagy -formához illeszkedjenek.

szalagfüggöny

Magánélet és fényszabályozás

A szalag– és lapfüggönyök kiváló fényszabályozást biztosítanak, de emellett megakadályozzák az illetékteleneket is abban, hogy belássanak az ablakon. Csukott állapotban biztosítják a beláthatatlanságot, ugyanakkor a természetes fényt is beengedik a helyiségbe.

lapfüggöny

Könnyen telepíthetőek és karbantarthatóak   

A lap- és szalagfüggönyöket könnyű felszerelni és karbantartani, nem igényelnek bonyolult munkálatokat vagy szerszámokat, gyorsan és egyszerűen felszerelhetőek. Emellett könnyen tisztíthatóak és karbantarthatóak, csupán egy nedves, tisztítószeres törlőkendővel is.

Miért válassza Ön is a LEHA szalag- és lapfüggönyöket?

Ha kiváló minőségű árnyékolókat keres, LEHA termékei között megtalálhatja a megfelelőt. Néhány ok, amiért érdemes a LEHA lap- és szalagfüggönyöket választania:

Minőségi anyagok

A LEHA termékei kiváló minőségű anyagokból készülnek, biztosítva a hosszú távú tartósságot. A prémium szövetek hosszú éveken át szépek és funkcionálisak maradnak, így befektetésnek is kiválóak.

Testre szabható lehetőségek

Számos testre szabható opciót kínálunk, beleértve a méretet, a színt és az anyagot, így bármilyen ablakmérethez vagy -formához illeszkedő árnyékolókhoz juthat.

Megfizethető árak

Hisszük, hogy a kiváló minőségű LEHA termékeknek mindenki számára megfizethetőnek kell lenniük – ezért kínáljuk termékeinket versenyképes áron.

A szalag– és lapfüggönyök kiváló választásnak bizonyulhatnak mindazok számára, akik a hagyományos árnyékolótípusok modern és stílusos alternatíváját keresikSzámos előnyt kínálnak, beleértve a korszerű megjelenést, a testre szabási lehetőségeket, a magánéletet, a fényszabályozást és a könnyű karbantartást.

Ha kiváló minőségű árnyékolókat keres, érdemes cégünket és a LEHA termékeit választania. A minőségi anyagokkal, testre szabható lehetőségekkel és megfizethető árakkal lap- és szalagfüggönyeink tökéletes választásnak bizonyulnak az Ön otthona vagy irodája számára is!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a LEHA szalag- és lapfüggönyök iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

szalagfüggöny

Ajánló