Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Hogyan lehet még többet kihozni a fa reluxából?

fa reluxa

A fa reluxa a modern kényelem és a klasszikus szépség tökéletes ötvözete, amit a LEHA tervezőcsapatának sikerült még magasabb szintre emelni!

A reluxa a hagyományos árnyékolók egyike, ami a mai napig megőrizte előkelő helyét a piaci versenyben. Mivel a lamellák dőlésszöge állítható, remekül szabályozható a beáramló fény mennyisége, rendkívül egyszerű kezelni, és funkciója mellett az enteriőr csodás darabja is egyben. Anyagát illetően többféle lehet, ám amit mi ajánlunk, az nem valami meglepő újdonság, hanem a jól ismert fa. Hogy miért éppen ezt emeljük a kínálatból?

A természetesség netovábbja modern köntösben

Bár mindannyian szeretjük a 21. század kényelmét, mégis vonzódunk a természetes dolgokhoz és szeretünk egy csipetnyit ebből is magunk körül tudni. A fa reluxa éppen ezt tudja megadni, mert minden ízében eleven, ennek köszönheti, hogy képes megtölteni élettel és melegséggel a helyiségeket. Nem csak látványra káprázatos, hanem a tapintása is sokkal kellemesebb, mint például a műanyagé vagy éppen a fémé.

A fával szemben egyetlen érvet lehetne felhozni, ez pedig az, hogy kényes a környezetére, vagyis rendszeres ápolást igényel ahhoz, hogy megőrizze épségét, szépségét. A modern felületkezelési eljárások azonban ezt a hátrányt is segítenek kiküszöbölni, hiszen a gondosan kezelt fa remek minőséget képvisel és kifejezetten időtálló, vagyis egy ilyen árnyékolóval sem kell többet foglalkozni, mint bármelyik másikkal.

fa reluxa

Hova érdemes ilyen árnyékolót választani?

Ha a fa reluxa ennyi előnyt tartogat, az bizony azt jelenti, hogy bátran lehet használni, mégpedig nem csak nap elleni védelemre és fényszabályozásra. Bár eredetileg árnyékolásra tervezték, a reluxa térelválasztóként is tökéletesen megállja a helyét, ezzel pedig az alkalmazási lehetőségek listája számos új tétellel bővül. Egy igazi sokoldalú társ, ami lényegében bármilyen környezetbe passzol, legyen az egy hangulatos nappali vagy egy elegáns iroda.

Lehet ezt fokozni? A LEHA tervezőcsapata szerint igen!

A LEHA termékek népszerűségének egyik alappillére a milliméter pontosságú méretre gyártás, ez felel azért, hogy a funkció és a látvány is több legyen, mint átlagos. Ahogy a gyártó más árnyékolóira, a fa reluxákra is 5 év garancia jár, ami szintén a kiemelkedő minőségről árulkodik, hiszen egyértelmű jele annak, hogy a LEHA csapata hisz a saját termékeiben. Nézzünk meg néhány konkrétumot is, amivel ezeket az árnyékolók többet tudnak, mint mások:

fa reluxa
  • Maximális kényelem: A LEHA reluxái nem csak a hagyományosnak tekinthető húzózsinóros megoldással mozgathatóak, emellett ugyanis rendelhető tisztán elektromos változat is, ami minden részletében önműködő.
  • Meggyőző stílus: A kínálat elképesztően gazdag, de ha mégsem lenne meg az igazi, egyedi RAL-színekben is lehet gondolkodni, ezen felül a fa struktúrája is választható, így a reluxa a meglévő koncepcióba illeszthető.
  • Fenntartható forrás: A LEHA termékek nem a bolygó kárára ilyen nagyszerűek, a reluxákhoz használt fa közösség- és környezetbarát erdészetből származik, tökéletesen passzol tehát a napjainkban uralkodó zöld szemlélethez.

Gondolta volna, hogy ennyi mindent lehet kihozni egy árnyékolóból, amiről mindenki azt hiszi, hogy unalomig ismeri? Ha Ön is lát fantáziát a fa reluxákban, nincs más dolga, mint megtervezni a saját verzióját, mi pedig gondoskodunk arról, hogy új árnyékolóját LEHA minőségben kapja meg. Nézzen körül weboldalunkon, és ha már tudja, hogy mit szeretne, esetleg kérdése lenne, keressen minket bátran megadott elérhetőségeink valamelyikén!

Ajánló