Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Gyakran ismételt kérdések

Miért kell időpontot foglalnom a bemutatótermi látogatáshoz?

Az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni, szükség van előzetes időpont foglalásra.

Hol találom a termékek árát a honlapon?

Termékeink, az ön igénye szerinti egyedi méretre készülnek. Kínálatunkban nagyon sok árnyékolástechnikai megoldás elérhető, több ezer textil és lamella választékkal, melyek különböző árkategóriában vannak. Szívesen készítünk előzetes árkalkulációt Önnek akár pár órán belül, amennyiben pár alap adat a rendelkezésünkre áll. Ezeket az adatokat az ajánlatkérő form-on vagy e-mailben is tudja küldeni számunkra.

Mi az ajánlatkérés folyamata?

Termékeink, az ön igényei szerinti egyedi méretre készülnek. A legtöbb esetben, személyes találkozás nélkül, online megoldható a költségkalkuláció. Amennyiben telefonon vagy e-mailben a megadja milyen árnyékolási technikát szeretne, és megkapjuk a méreteket, 24 órán belül elkészítjük ajánlatunkat. A méretvételben és az optimális árnyékolástechnika kiválasztásában szívesen segítünk. Amennyiben előzetes ajánlatunkat elfogadhatónak találja, akár a bemutatótermünkben, akár a helyszíni felmérés során ki tudja választani a megfelelő színeket, textil/ lamella típusokat.

Mennyit kell várnom, hogy a kiválasztott árnyokolót megkaphassam, használhassam?

Mivel termékeink egyedi méret alapján készülnek, a gyártás a megrendelés után kezdődik. Ez terméktípustól függően, a legtöbb termék esetén 1-4 hetet vesz igénybe.

Ki fogja fel/beszerelni a megvásárolt terméket?

Cégünk komplett megoldásokat kínál. Önnek a megfelelő árnyékoló kiválasztása után semmi dolga nem lesz. A termékek elkészülte után, kollégáink az előre megbeszélt időpontban érkeznek a telepítés helyszínére A szerelés, az árnyékoló típustól függően minimális zaj és porhatással járhat. Utóbbit természetesen eltakarítják maguk után, és a helyszínt a szerelés után olyan állapotban adják át, ahogyan azt megkapták.

Mit jelent az 5 év gyártói garancia?

Termékeink jelentős része, köszönhetően a magas gyártási minőségüknek 5 év gyártói garanciával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a kötelező szavatossági és jótállási időn felül a gyártó a vásárlástól számított 5 évig garanciát nyújt a termék minőségére.
Kiterjesztett garanciával rendelkező termékeink listájáról munkatársaink készséggel adnak bővebb információt, és vásárlásakor részletesen tájékoztatják ügyfeleinket a garanciális feltételekről.

Hol találok az összes termékről fényképet és információt a honlapon?

Cégünk több száz terméket forgalmaz különböző gyártóktól, ezért a weboldalon található termékek listája csak egy szelete a tényleges kínálatunknak. Bővebb tájékoztatást, részletes műszaki információkat személyre szabottan kínálunk, ezért kérjük keressen bennünket e-mailen vagy telefonon!

Kaphatók árnyékolástechnikai alkatrészek is?

Természetesen az általunk forgalmazott és telepített termékek szervizeléséhez, javításához szükséges alkatrészek mindig rendelkezésre állnak. Garanciális időn belül, az esetlegesen meghibásodott árnyékolókat kollégáink javítják vagy ha ez a helyszínen nem lehetséges visszaküldik a gyárba, és ott végzik el a szükséges javításokat. Más, nem nálunk vásárolt termékekhez alkatrészek nem állnak rendelkezésre.