Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Függönyök: a sötétítőről se feledkezzen meg!

függöny a legnépszerűbb árnyékolók közé tartozik, olyan lakástextil, amiből biztosan van minden lakásban, házban legalább egy ablakon. Mivel alapvető árnyékolónak számít, amit kedvelnek, ismernek, használnak is, nagyon széles a választék belőle. A függönyök két alapvető típusa a sötétítő és a nem sötétítésre használt, fényáteresztő lakástextil. Egyes helyeken csak a sötétítő nélküli ablakokkal találkozhatunk, de ha nincsen egyéb, külső árnyékoló, akkor érdemes megfontolni a használatát, mert nem felesleges dolog.

sötétítő függönyök lehetnek önmagukban az ablakokon, de a gyakoribb az, ha valamilyen áttetsző, könnyű, fehér vagy színes függönnyel párban díszítik az ablakokat. A díszítés a függönyök egyik funkciója. Éppen ezért van olyan óriási választék a boltokban, árnyékolással foglalkozó áruházak kínálatában ebből a lakástextilből. A függöny nem önmagában van az ablakokon, hanem a szobák berendezése, az ingatlan enteriőrje az, ami meghatározza, hogy milyen legyen a lakástextil. A sötétítők esetében ennek még nagyobb a jelentősége, mert vastag anyag, ami általában színes, mintás változatban kerül az ablakokra.

Aki azt szeretné, hogy az árnyékolók is harmonizáljanak az otthonával és ne csak a fényviszonyok szabályozására szolgáljanak vagy a hangszigetelésre, annak ajánlatos a függöny vásárlást az esztétikai szempontok bevonásával lebonyolítani.

Forduljon bizalommal a mi árnyékoló áruházunkhoz, ha új függönyöket keres és válogasson az óriási kínálatból! A termékeinket megvásárlók garantáltan olyan lakástextilekkel lesznek gazdagabbak, amiknek a segítségével egy ízlésesebb, személyre szabottabb otthont tudnak megteremteni.

Ügyeltünk arra, hogy minőségi anyagválasztékkal és igényes termékekkel egészítsük ki a kereskedésünk kínálatát. A színvonalas lakástextileket elérhető árakon kínáljuk megvételre. Vásároljon nálunk új, beltéri árnyékolókat és öltöztesse ablakait stílusos textilekbe!

A függönyökről tudjon meg többet, érdeklődjön termékeinkről a weboldalon közzétett elérhetőségek egyikén!

Ajánló