Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Függönyök a Lehától

Dekor függöny

A Leha a dekor függönyök, lap- és pliszéfüggönyök szakértője. Termékeivel igény szerint alakíthatja otthona fényeit, az enteriőrt tökéletesen kiegészítve.

A függöny kiválasztásakor érdemes több szempontot figyelembe venni, ugyanis az árnyékolók nem csak a bejutó fény mennyiségének szabályázást teszik lehetővé, hanem lakberendezési szempontból is kulcsszerepet játszanak. De milyen előnyei vannak a különféle függönyöknek? Mikor melyik típust célszerű választani? Nézzük!

Dekor  függöny

Van, aki csak azt várja a függönytől, hogy védjen a kíváncsi szemek elől, azonban van, aki meghatározó szerepet ad neki a helyiség hangulatának kialakításában is. A dekor függönyök az utóbbi esetben nyújtanak tökéletes megoldást, ugyanis, ahogyan a  nevükben is benne van, rendkívül dekoratívak: a különféle minták és színek használatával egycsapásra különlegessé varázsolják a helyiséget.

Ajánljuk őket nappaliba, hálószobába, mindenhova, ahol lényeges nem csak maga az árnyékolás és a belátásvédelem, hanem a látvány és a hangulat is.

Lapfüggöny

Lapfüggöny

A lapfüggöny egy kicsit a szalagfüggönyhöz hasonlítható, azonban van néhány lényeges különbség, ami igazán különlegessé teszi ezt az árnyékolót. Egyrészt a lapok sokkal szélesebbek, másrészt ez egy több sínen futó rendszer, így a lapok egymás mögé igazíthatóak, ezzel teljes szélességében élvezhetővé válik a kilátás.

A Leha lapfüggönyök között fényáteresztőt és sötétítőt is talál, kézi, zsinóros és motoros változatban. Igény szerint akár egyedi elképzelések megvalósítása is lehetséges, nincs akadálya egy teljesen személyre szabott árnyékoló létrehozásának. A lapfüggönyön jól mutat a több panelen átívelő minta is, persze ez komolyabb tervezést igényel, hogy semmilyen formájában ne okozzon csalódást a végeredmény.

A lapfüggöny főleg tágasabb terekben mutat jól, a kis helyiségeket még jobban összenyomja. Remek választás nappaliba, hálószobába, dolgozószobába, sőt, irodai felhasználásra is tökéletes. Használatával könnyen modern és stílusos környezetet teremthet, megfelelő belátásvédelem és árnyékolás mellett.

Pliszéfüggöny

Pliszéfüggöny

A pliszéfüggöny pedig a jól ismert rolóhoz hasonlít leginkább, azonban annál sokkal nagyobb szabadságot biztosít. Az ablak síkjával párhuzamosan mozgatható, akár fentről lefelé, akár lentről felfelé is, ugyanis egyik vége sincs fixen rögzítve. Kézzel vagy táviránytóval mozgatható.

A pliszéfüggöny készülhet akár fényáteresztő, akár teljes fényzárást biztosító black out
textilből, így a belőle készült árnyékolóval különleges hatást érhet el. Érdemes játszani a színekkel és a fényekkel, könnyen teremthet nyugodt, romantikus vagy épp drámai hangulatot, de persze szezonálisan is cserélgetheti pliszéfüggönyeit. Az árnyékolókkal a repülő rovarok ellen is hatékonyan védekezhet., ugyanakkor nem kell lemondania a szellőzésről, hiszen az anyag légáteresztő.

A pliszéfüggönyöket ajánljuk olyan helyiségekbe is, ahol az ablak nem függőlegesen helyezkedik el, például tetőterekbe, de remek választás nappaliba, konyhába, gyerekszobába is.

Cégünk nagy választékban kínál Leha árnyékolókat, köztük dekor függönyöket, lapfüggönyöket és pliszéfüggönyöket.  Budapest területén belül ingyenes helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére. Időpont egyeztetéshez keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Ajánló