Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Függönyök a gyerekszobában!

Függöny vagy egyéb árnyékoló?

függönyfüggönynek ott a helye a gyerekszoba ablakain is. Az árnyékolót hagyja meg a későbbi évekre, döntsön a textil függöny mellett!

Egy olyan szobában, ahol gyerekek élnek, a függönynek egyértelműen van helye. Nem véletlen az a hatalmas választék, amit a lakástextilek között találunk. A gyerekszoba megérdemli, hogy vidám kiegészítőket kapjon az ablakaira is. Egy ilyen lakástextil  sokkal jobban illik a gyerekek ablakaira, mint a redőny vagy egy reluxa.

függöny egyik komoly előnye a redőnnyel szemben, hogy nem balesetveszélyes, hiszen könnyű, lenge anyagból készül, amit rögzíteni lehet a karnisra. A mozgatása nem jár zajjal, csendes és nem ébreszti fel a kicsiket a fejlődésükhöz olyan fontos éjszakai vagy délutáni alvás közben. Mintás, színes, vidám és mesés lakástextilből több fajta is válthatja egymást az ablakokon. Megfizethető áron beszerezhető, méretre is szabható, több formában is elkészíttethető a függöny, ami megbízható fényszabályozásra is képes, amellett, hogy nagyon dekoratív.

Milyen legyen a függöny?

függönyfüggöny mellett döntött és szeretne jól választani? Íme pár hasznos tanács ahhoz, hogyan válasszon a gyerekszobához függönyt!

A babaszoba vagy a gyerekszoba kaphat egy konkrét tematikát, lehet egy stílus alapján is összeválogatni a berendezést és a kiegészítőket. Egy kiválasztott stílushoz már nem is olyan nehéz színben, mintában és alapanyagban is odaillő lakástextilt vásárolni. A gyerekszoba vagy a babaszoba függönynek a mérete is fontos, mert biztonságosabb, ha nem ér le a földig, így a gyerekek nem tudják rángatni, letépni az ablakról. A függöny lehet fényáteresztő vagy sötétítő típusú is. Praktikus mindkettő fajtából tenni az ablakra. A gyerekek gyakran félnek a sötétben, a fényáteresztő textilekkel és a mintás sötétítőkkel a szoba barátságosabb és világosabb lesz a félelmetes, éjszakai sötétségben is.

A mesés minták mellett nyugodtan előnyben lehet részesíteni a natúr, klasszikus, egyszínű textileket is, amik a későbbi években is megállják a helyüket, ha a gyerek már nagyobb lesz.

Mesés és hasznos lakástextil!

függönyA függöny a gyerekszoba hangsúlyos kiegészítője. A függöny legyen akár átmeneti vagy évekre szóló, nem csak egy lakástextil!

Nem mindegy, hogy milyet választ, szánjon időt az új függönyre is! A gyerekek szobájának a hangulatát meghatározza, a pihenés minőségét leronthatja és a kicsik jó közérzetét is befolyásolni tudja az ablakokra választott lakástextil. Könnyen mosható, levehető, variálható kiegészítő, amit később akár újra is lehet hasznosítani. A termék választékunkban számos változatban és nagyszerű minőségben vannak ilyen textilek. Segítünk Önnek is megtalálni az új, gyerekszobabarát lakástextilt az ablakokra! Forduljon hozzánk bizalommal szakmai tanácsért is!

Az új függönyöket vásárolja meg tőlünk, mert nálunk óriási készletet talál textil árnyékolókból! Az ablakokra tervezett lakástextil legyen praktikus, de a stílusról se feledkezzen meg! A divatos lakástextil nem máshol, mint nálunk kezdődik. Az elérhető termékeinkről érdeklődjön a weboldalon szereplő elérhetőségeink bármelyikén!

Ajánló