Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Design szalagfüggöny – az árnyékoló, ami izgalmassá teszi a belső tereket!

Egy helyiségnek a hangulatát számtalan tényező befolyásolja. Elsőre általában nem is jut az emberek eszébe, hogy bizony az árnyékolástechnikai eszközök is kulcsszerepet töltenek be ebben a kérdésben. Elég csak például arra gondolni, hogy mennyire meg tudja változtatni az egész szobát, ha lecseréljük a rolettát vagy felteszünk egy sötétítő függönyt. Ma már számtalan lehetőségből válogathatunk, ha árnyékolóeszközt keresünk. Annak, aki az egyedi és különleges megoldások híve, érdemes elgondolkoznia a design szalagfüggönyök választásán.

szalagfüggönyről a legtöbb embernek az jut eszébe, hogy ez egy unalmas és jellegtelen megoldás. Ez azonban óriási tévedés! Régen valóban csak egyféle szalagfüggöny létezett, ám modern világunkban már ebből is hatalmas választék áll a vásárlók rendelkezésére. Az úgynevezett design szalagfüggönyök – ahogyan a nevükben is benne van – különleges tulajdonságokkal rendelkeznek. A színek, a minták, az alakok vagy épp a lamellák szélessége terén is változatos a kínálat, ezért mindenképp érdemes egy kicsit alaposabban utána nézni a design szalagfüggönyöknek. Választhatunk akár teljesen színes verziót is, ami vidámmá és bohókássá varázsolja a lakást, de dönthetünk széles, egyszínű lamellák mellett is, amik pedig korszerű megjelentést kölcsönöznek a helyiségnek, így nagyszerűek például irodai felhasználásra. A szalagfüggönyök kezelése történhet kézzel vagy motorral, távirányítóval, a használatuk így kényelmes, ráadásul remekül szabályozható velük a bejutó fény mennyisége. Megakadályozzák a kívülről történő belátást, ugyanakkor nem sötétítik le teljesen a helyiséget. Nyáron segítenek abban is, hogy a nap ne tudja annyira felforrósítani a belső levegőt, így a klímahasználat csökkentéséhez is hozzájárulnak.

Ön is olyan árnyékolástechnikai eszközt keres, ami különlegessé varázsolja otthonát, feldobja a helyiségeket? A design szalagfüggönyökben nem fog csalódni! Bővebb információért keressen minket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken!

Ajánló