Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Design függöny: amikor a lamellák feltámadnak

design függöny remek választás nem csak árnyékoláshoz, hanem térelválasztáshoz is. Forduljon hozzánk szép és sokoldalú megoldásért a térelválasztásra!

A szalagfüggöny sokak emlékezetében unalmas, kifejezetten csúnya, kopott, nehezen tisztítható árnyékolóként él. Pedig napjainkban már egyáltalán nem ez jellemzi, ugyanis, ahogyan szinte minden, úgy ez az árnyékoló is hatalmas változáson ment keresztül. Modern világunkban, ha szalagfüggönyről van szó, akkor már leginkább az úgynevezett design függönyökre kell gondolni, amik csupán nyomokban, alig-alig hasonlítanak a régebbi társaikra. Ráadásul rendkívül sokoldalúak, így az árnyékolás mellett térelválasztáshoz is ideálisak, akár otthon, akár az irodában.

A belső térelválasztás mindig is problémás volt, ha egy helyiséget kellett ketté választani. A plusz fal beépítése elég drasztikus és költséges, ezért mindenképp érdemes az egyszerűbb megoldásokon is elgondolkozni. Ilyen lehet egy design szalagfüggöny beszerzése is. A design szalagfüggöny nem csak az ablakok árnyékolásához, belátásvédelméhez ideális, hanem belső térelválasztáshoz is. Ez egy sokkal praktikusabb és sokoldalúbb módja a térelválasztásnak, hiszen elég csak akkor elhúzni a design függönyt, amikor valóban szükség van a tér ketté osztására. A design függöny ma már számtalan kialakításban, színben és mintában kapható, így bármilyen helyiség stílusához remekül illeszthető. A lamellák akár 25 cm szélességűek is lehetnek, így igazán különleges hatást érhetünk el. A design függöny kezelését tekintve lehet kézi, de motoros verzió is létezik, aminek köszönhetően az árnyékoló még a legkorszerűbb irodában is megállja a helyét.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a design szalagfüggönyök kapcsán. Ügyfeleinket széles választékkal, egyedi megoldásokkal és kedvező árakkal várjuk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a design függönyök iránt, forduljon hozzánk bizalommal Ön is, szívesen állunk rendelkezésére bővebb tájékoztatással! Munkatársainkkal kapcsolatba léphet a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Ajánló