Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

Dekor függöny ablakra és szobába tervezve!

dekor függöny árnyékol és a szobát is díszíti. Ne hagyja csupaszon az ablakait, öltöztesse őket függönyökbe!

A belső textil árnyékolók otthoni használatra is kiválóak, de egy irodát, dolgozószobát is stílusossá tudnak tenni, amellett, hogy az árnyékolást is meg lehet oldani velük. A beltéren használatos textil árnyékolók közé tartozik a függöny, ami könnyű, dekoratív és még hatékony is. A függöny letisztult dizájnt képvisel, nagyszerűen passzol a hasonló stílusú szobákba. Ha kifejezetten ilyen, hagyományos árnyékolót szeretne az ablakaira, kedveli a praktikus egyszerűséget, de az árnyékolót is ugyanúgy az enteriőr részeként szeretné beilleszteni a többi kiegészítő mellé, akkor ezt a belső textil árnyékolót ajánljuk Önnek.

dekor függöny nem csak egy sötétítő, hanem a szoba stílusát, berendezését teljessé teszi. Olyan lakástextil, amiből minden ablakon egyforma lehet vagy akár szobánként más. Tökéletesen összekapcsolódik benne a stílus és a praktikum is. Ilyen árnyékolója lehet, ha felveszi velünk a kapcsolatot és megrendeli a termék kínálatunkból az új lakástextiljeit!

A dekor függöny a szoba dísze és az ablak divatos árnyékolója. Az egyedi lakástextil az ablakokról nem maradhat le, ha minden részletre ügyel a lakberendezésnél. A dekor függöny lehet a sötétítő függöny, de akár a fényáteresztő függönyöket is ide sorolhatjuk, ha azok elég ízlésesek. A függönyökben megvan az a lehetőség, hogy a lakás berendezését ki lehet egészíteni és tökéletesebbé tenni velük. Az ablak méretéhez igazítva árnyékolnak is, nemcsak mutatósak.

A függöny színes, visszafogott árnyalatban és mintás változatban is készül. A vásárló eldöntheti, hogy milyen dekor függönyt szeretne a hálószobába, a nappaliba vagy éppen a gyerekszoba kiegészítőjének. A függönyöket érdemes minőségi alapanyagból beszerezni. Az alapanyag, a méret, a választott szín vagy minta szintén olyan tulajdonságok, amiket egy dekor függöny kiválasztásakor mind sorra kell venni.

dekor függönyeinkről érdeklődjön az egyik elérhetőségünkön!

Ajánló