Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

A szövet római rolóval egyedivé varázsolhatja otthonát!

Minden embernek fontos, hogy otthon jól érezze magát. Ezt számtalan tényező befolyásolja, és néha kisebb dolgok megváltoztatásával is sokat tehetünk a vágyott környezet kialakításáért. Az otthonos hangulat megteremtésében fontos szerepet játszanak a színek, a fények és a lakástextilek. A használt árnyékolástechnikai eszköz például hatással van az egész szoba megjelenésére, ezért érdemes jól átgondolt döntést hozni ezzel kapcsolatban. Annak, aki szereti a praktikus, mégis különlegesebb megoldásokat, ajánljuk a szövet római rolót, ami magában hordozza a hagyományos roló és a függöny előnyeit is.

A szövet római roló tulajdonképpen egy olyan függöny, amit függőleges irányban lehet mozgatni és kifeszített állapotban kerül az ablak elé. Ennek köszönhetően sokkal nagyobb mértékben befolyásolja a helyiségben uralkodó fényeket és színeket, mint a hagyományos függöny. Ahogy a nap hátulról megvilágítja, úgy egészen különleges hangulatúvá varázsolja a szobát. Természetesen minden attól függ, hogy pontosan milyen szövet római rolót választunk, a fehér szín például tisztaság érzését kelti, a kékes árnyalatok a hűvösebbé, a piros és a sárga színek pedig melegebbé teszik a szobát. A szövet római roló egyik nagy előnye, hogy rengetegféle variációban létezik, bátran választhatunk akár mintás darabokat is, például egy színes, virágmintás szövettel nyáriassá varázsolhatjuk a lakást. Sokan szeretik szezon szerint változtatni egy kicsit otthonuk hangulatát, és a szövet római rolóval ez egyszerűen meg is valósítható. Mivel kevesebb anyagot igényel, mint a hagyományos függöny, ezért sokkal olcsóbb és nem jelent nagy anyagi terhet az sem, ha több darabot vásárolunk belőle. Amikor pedig szükségét érezzük, az árnyékoló egyszerűen lecserélhető. A szövet római roló könnyen kezelhető, megakadályozza a kívülről történő belátást és árnyékolás szempontjából is előnyös.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne többet tudni a szövet római rolókról, forduljon hozzánk bizalommal! Éljen a lehetőséggel és vegye igénybe az ingyenes helyszíni felmérést és tanácsadást Budapesten és környékén!

Ajánló