Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

A szalagfüggöny előnyeiről röviden

Sokan úgy gondolják, hogy szalagfüggönyt csak irodákban és közintézményekben használnak. Ez sokáig valóban így is volt, azonban napjainkban már óriási választék kapható az árnyékolóból, ezért egyre kedveltebbek lakásokban is. A szalagfüggöny nagyon sok szempontból előnyös, és nagyszerű lehetőségeket rejt magában. Nézzük, mi mindent érdemes róla tudni és miért jár jól, aki mellette teszi le a voksát!

szalagfüggöny egyik legnagyobb előnye, hogy fokozatosan szabályozható vele a bejutó fény mennyisége. A lamellák forgatásával akár teljesen ki is zárhatjuk a napfényt, és ezzel a nyári forróság ellen is nagyon sokat teszünk. Az árnyékoló megakadályozza a kívülről való belátást is, ezzel komfortosabbá varázsolja otthonunkat. A szalagfüggönyt sokan azért szeretik, mert a különböző színekkel csodás hangulatot teremthetünk. Ha melegebb fényekre vágyunk, akkor nagyszerű választás a sárga, a piros, a rózsaszín, a barna és a lila minden árnyalata, ha viszont inkább a hűvös színeket részesítjük előnyben, akkor igazán elegáns lehet például a kék. A zöld nyugtató hatással van az emberre, ezért előszeretettel használják például orvosi rendelőkben. A szalagfüggöny szinte bármilyen stílusú lakásba beilleszthető, ráadásul, ha meguntuk, nagyon egyszerűen lecserélhetjük egy másik színre vagy valamilyen különleges mintájú termékre. Az árnyékoló további előnye, hogy könnyen tisztítható, hiszen egyszerűen le lehet porszívózni.

szalagfüggöny egyszerűen kezelhető, sőt, akár motoros vagy távirányítású verzió is elérhető belőle. Fontos, hogy nagyszerűen funkcionál nem csak, mint árnyékoló, hanem mint térelválasztó is, bátran alkalmazhatjuk akár két helyiség elválasztására vagy egy kisebb terület leválasztására is.

Ha kérdése van a szalagfüggönyökkel kapcsolatban vagy úgy döntött, hogy Ön is ezt az árnyékolót választja, keressen fel minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Széles kínálattal és kedvező árakkal állunk rendelkezésére, illetve kollégáink szívesen segítenek az ideális termék kiválasztásában is.

Ajánló