Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

A sávroló remek választás otthoni és irodai felhasználásra is!

Sávrolók nagy választékban, kedvező áron, kiváló minőségben – forduljon Ön is cégünkhöz, és szerezze be új árnyékolóját megbízható forrásból!

Az ideális árnyékoló eszköz kiválasztása néha nem könnyű, hiszen napjainkban hatalmas a választék. Még akkor sem egyértelmű a döntés, ha már tudjuk, hogy belső árnyékolót szeretnénk, ugyanis így is függönyök, reluxák, roletták és sávrolók állnak rendelkezésünkre. Az első hármat valószínűleg mindenki ismeri, de most nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes tudni a sávrolóról, valamint, hogy miért járunk jól, ha mellette döntünk!

sávroló tulajdonképpen egy olyan roletta, ami vízszintes sávokban, felváltva tartalmaz fényáteresztő és sötétítő textilt. Ezzel remekül szabályozhatjuk, hogy mennyi fény jusson be a belső térbe, de természetesen teljesen fel is húzhatjuk, ha egyáltalán nem szeretnénk árnyékolást. A sávroló hatékonyan megakadályozza, hogy kívülről belássanak, ezzel segít megőrizni a privát szférát. Ugyanakkor, ha a megfelelő időben árnyékolunk vele, azzal sokat tehetünk a kellemes belső hőmérséklet megőrzéséért még a legnagyobb forróságban is. A sávroló mindenféle ablakhoz alkalmazható, akár a tetőterekben is, hiszen az ablak síkjával párhuzamosan, sínben fut. Kezelése egyszerű, történhet kézzel, de akár motoros verzióban is megrendelhető. A sávrolót ajánljuk lakásokba, irodaházakba és közületekbe is.

Cégünk széles választékban, kedvező áron kínál többféle árnyékoló eszközt, köztük magas minőségű sávrolókat is. Ha Ön is az ideális árnyékoló eszközt keresi otthonába, érdemes hozzánk fordulnia, ugyanis biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja azt, ami maximálisan illik majd az otthonába, irodájába és amivel hosszú távon elégedett lesz.

Ha felkeltettük érdeklődését a sávrolók iránt, vagy éppen a tökéletes árnyékoló után kutat, keressen minket bizalommal részletes tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén, és segítenek az Önnek ideális termék kiválasztásában is.

Ajánló