Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

A római roló kiváló ár-érték arányú megoldás!

A római roló népszerű árnyékolástechnikai eszköz, ami megakadályozza a kívülről történő belátást, otthonosabbá varázsolja a lakást és az ára is kedvező.

Az ideális árnyékolástechnikai eszköz megtalálása nem feltétlenül olyan egyszerű, hiszen számtalan megoldás áll rendelkezésünkre. Dönthetünk a hagyományos függönyök mellett, választhatunk szalagfüggönyt, reluxát, pliszéfüggönyt, de mindenképp érdemes számba vetni a római rolót is. A római roló napjainkban egyre népszerűbb, sokan előszeretettel választják otthonra, irodába, de szinte bárhol megállja a helyét, hiszen sok előnyös tulajdonsággal rendelkezik.

A római roló tulajdonképpen egy olyan feszes állapotban lévő árnyékoló, amelyet függőlegesen tudunk mozgatni, az ablak síkjával párhuzamosan. Ha nincsen teljesen lehúzva, akkor a nyílászáró tetejénél lapolódik, így ebben az állapotában is mutatós és hozzájárul az otthonos hangulat megteremtéséhez. A római roló nagy előnye a hagyományos függönyökhöz képest, hogy sokkal kisebb az anyagszükséglete. Egy ugyanakkora szélességű ablakhoz jóval kevesebb anyagot kell megvásárolnunk, ha a római roló mellett döntünk, ennek köszönhetően akár jelentős összeget is megtakaríthatunk vele. Természetesen az árnyékolásról, a lakásba bejutó fény mennyiségének szabályozásáról nem kell lemondanunk a római rolóval, de az árnyékoló ugyanúgy megakadályozza a kívülről történő belátást is. Számtalan színben és mintában kapható, így bárki könnyedén megtalálhatja az otthonához illő darabot. A római roló kiváló ár-érték arányának köszönhetően akár többet is beszerezhetünk belőle, így mindig az épp aktuális szezonnak megfelelően díszíthetjük a helyiségeket.

Amennyiben olyan árnyékolástechnikai terméket keres, ami kedvező áron elérhető, döntsön bátran Ön is a római roló mellett! Ha kérdése merült fel kínálatunkkal vagy a megrendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, és tájékoztatják a részletekről!

Ajánló