Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

A római roló az ideális megoldás a konyhába!

A függöny alapvető lakástextil, ami barátságosabbá, otthonosabbá varázsolja a helyiségeket, és nem utolsó sorban megakadályozza a kívülről történő belátást is. Van, aki csak fényáteresztő függönyöket szerel fel, mások sötétítőt is. Azonban mindig okoz némi fejtörést, hogy a konyhai ablakra mi kerüljön. Sok konyhában a gyakran használt munkafelület fölött található az ablak, így az ott lógó függöny gyakran zavaró és útban van. Ám szerencsére mégsem kell lemondanunk róla itt sem, ugyanis a római roló kiváló megoldást nyújt minden szempontból.

római roló feszített állapotban kerül az ablak elé, nem lóg le, ugyanakkor a függöny minden előnyét biztosítja. Megakadályozza a kívülről történő belátást, egyszerűen szabályozhatjuk vele, hogy mennyi fény áramoljon a lakásba, és a római roló részt vesz a barátságos, vidám hangulat megteremtésében is. Függőleges irányban lehet mozgatni, így ha útban van, akkor egy mozdulattal feljebb kell tolni. Ennek köszönhetően tökéletes választás a konyhába, mert nem akad bele semmibe, illetve nem lóg a munkafelület fölé sem.

A római roló változatos színekben és mintákban kapható, hasonlóan a hagyományos függönyökhöz. A széles kínálatban mindenki megtalálhatja az ideális darabot, ami illik a konyhájába. Nem szabad figyelmen kívül hagyni azt az előnyét sem, hogy a feszítettségének köszönhetően sokkal kisebb az anyagigénye, így általában olcsóbbra is jön ki a beszerzése. A római roló további előnye még, hogy könnyen cserélhető, így akár  néhány havonta teljesen új színbe öltöztethető a konyha.

Cégünk római rolók hatalmas választékát kínálja, így érdemes minket felkeresni. Termékeink kedvező áron vásárolhatóak meg, tapasztalt munkatársaink pedig szívesen segítenek a választásban. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és kérdése van vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk rendelkezésére római rolókkal és más belső árnyékolástechnikai eszközökkel kapcsolatban is.

Ajánló