Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

A római függönyről, illetve rolóról röviden

Egy lakás berendezése nem is olyan egyszerű feladat, ha fontos a rendezettség, valamint az igazán otthonos hangulat megteremtése. Érdemes jól megfontolni a bútorok és a lakástextilek beszerzését, de nem szabad megfeledkezni az árnyékolók szerepéről sem. Ezekkel egyszerre varázsolhatjuk komfortossá és hangulatossá a helyiségeket, ezért a kiválasztásuk során célszerű figyelembe venni az árnyékoló képességüket és az esztétikai szerepüket egyaránt. A római függöny mindkét szempontból a legmagasabb fokú igényeket is kielégíti, hiszen ez egy modern, látványos és hatékony árnyékolóeszköz, ami bárhol megállja a helyét.

A római függöny, ahogyan a nevében is benne van, a függönyök közé sorolandó, mégis más, mint a hagyományos társai. A megszokottakkal ellentétben ugyanis nem vízszintesen lehet mozgatni, hanem függőlegesen, az ablak teljes magasságában. Ennek köszönhetően nagyon szépen, fokozatmentesen szabályozható vele, hogy mennyi fény jut be a lakásba, így a római függöny árnyékolástechnikai szempontból is jó választás.

A függönyök, így a római függönyök lakberendezési szerepe jelentős. Képesek sokkal otthonosabbá varázsolni, akár teljesen meg is változtatni a helyiségeket, elég csak arra gondolni, hogy mennyire más lesz a szoba, ha felteszünk egy más színű függönyt. A római roló ebben is nagyszerű, ráadásul sokkal látványosabban is mutatnak rajta a minták, mivel kifeszített állapotban van az ablak előtt. Rengetegféle színben és mintában elérhető, így az is megtalálja köztük a kedvencét, aki a visszafogottabb, pasztell színek híve, de az is, aki szeret merészebben választani. A római függöny ára a számtalan előny ellenére sem magas, az árnyékoló megfizethető és nem igényel ápolást sem.

Amennyiben érdeklődik a római rolók iránt, a legjobb helyen jár! Keressen fel minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, szívesen segítünk mindenben! Bátran kérje ki tapasztalt munkatársaink véleményét, tanácsát, készséggel állnak rendelkezésére a legújabb árnyékolójának kiválasztása során!

Ajánló