Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

A pliszéfüggöny könnyű, nyári árnyékoló!

A pliszéfüggönyök között a nyári árnyékolókat is megtalálja! Az árnyékolóink nyáron sem fognak csalódást okozni Önnek!

A pliszé egy olyan anyag, ami könnyű, átlátszó és nagyon dekoratív is, ennek köszönhetően tökéletes árnyékoló válik belőle. Különösen ajánljuk a nyári hónapokban, amikor az évszakhoz illő, könnyű, de mégis sokoldalú árnyékolót szeretne használni. A pliszé, mint alapanyag szúnyoghálókhoz is előszeretettel használt anyag, amit a rovarok távol tartására nagyon hatékonyan lehet alkalmazni. De térjünk vissza az árnyékolók világába!

A budapesti pliszéfüggönyeink nem csak egyfélék, ugyanis nagyon figyelünk arra, hogy a vásárlói igényeket minden téren ki tudjuk szolgálni. A pliszéfüggönyök budapesti üzletünkben, illetve a honlapunkon is megtekinthetőek. Több színben is elérhetőek a harmonika formára hajtogatott függönyök. Az egyszerű, natúr színeket minden helyiségben nagyon praktikusan fel lehet használni. Egy nyári és könnyű függönyt keres, ami csak az ablak felületét takarja, de mégis nagyon sokoldalú? A zajt képes kiszűrni, de ami még fontosabb, a szobák felmelegedését is meg tudja akadályozni, hála a pliszé kiváló tulajdonságainak.

A budapesti pliszéfüggönyök között visszafogott színt éppen úgy talál, mint színes, nyári darabokat, egyszínűt vagy dekoratív, növényi mintával ellátott modelleket is. Egy gyerekszobában éppen úgy helyet kaphat a pliszéfüggöny, mint egy romantikus hálóban vagy egy modern nappaliban. A fényt szűrten engedi át ez az árnyékoló, ami a színeket és a mintákat kihangsúlyozza, a  térben pedig hangulatos fényviszonyokat teremt.

Az árnyékolókat forgalmazó üzletünkben minden igényre rendelkezünk olyan termékkel, ami a modern elvárásoknak is meg tud felelni, méghozzá maradéktalanul. Ha pliszéfüggönyt vagy egyéb függönyt Budapesten vásárolna, akkor nálunk nagyon jó helyen jár! Amennyiben további felvilágosításra van szüksége a termékekről vagy a mi szolgáltatásainkról, csak jöjjön be nyitvatartási időben a bemutatótermünkbe vagy keressen minket bizalommal valamelyik elérhetőségünkön!

Ajánló