Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

A panelfüggönynél nincs stílusosabb árnyékoló!

panelfüggöny egyedi külsővel és praktikus nyílászárókkal ruházza fel otthonát! Amikor árnyékolókra terelődik a szó, a legtöbben a legegyszerűbb megoldás mellett döntenek és elintézik a dolgot redőnyökkel, illetve függönyök felakasztásával. Azonban az árnyékolók ennél jóval több lehetőséget rejtenek magukban és sokkal több típusuk is van. Itt van mindjárt a panelfüggöny, ami egyelőre kevesebb helyen látni, mint a hagyományos függönyöket, pedig érdemes vele számolni.

A panelfüggönyt semmivel sem lehet összekeverni, hiszen annyira egyedülálló a megjelenése. Tulajdonképpen olyan a hangulata, mintha vásznak lennének az ablakok elé kifeszítve. Éppen emiatt lesz a függönynek cseppet sem függöny jellege. Az egyértelmű tehát, hogy ez a típusú árnyékoló első sorban azoknak ajánlott, akik szívesen eltérnek a hagyományostól, nyitottak az eredeti, merészebb megoldásokra. A panelfüggönyökkel igazán különleges hatást lehet elérni, már csak azért is, mert a jelenlétük szervesen a tér része lesz, mint egy bútoré. A panelfüggönyökkel úgy is kell tervezni, hogy a szoba, a tér megjelenése, stílusa és dizájnja velük lesz teljes.

Amennyiben felkeltették az érdeklődését a panelfüggönyök, nagyon egyszerűen vásárolhat ilyen árnyékolókat magának. Egyszerűen keressen fel minket és máris válogathat az árnyékolóink kínálatából! Termékeink között többféle színben és mintában készült panelfüggönyök találhatóak. A kész árnyékolókból csak ki kell választania azokat, amik stílusban, méretben megfelelnek az elvárásainak. Ezután már csak fel kell szerelni őket és gyönyörködni bennük. Egy ablakon több panel is elfér, több sínen futtatva lehet variálni azok elhelyezkedését és velük együtt az árnyékoló kinézetét is. Nagyon modern és látványos.

Vigyen eredetiséget az otthonába, használjon praktikus és elegáns panelfüggönyöket az ablakokon, erkély vagy terasz ajtókon! Szívesen nyújtunk további felvilágosítást az általunk forgalmazott termékekről! Érdeklődjön kollégáinktól a honlapunkon szereplő egyik elérhetőségünkön!

Ajánló