Scroll to top
© 2019 Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.
Megosztás

A lapfüggönyben rejlő sokszínű lehetőségekről röviden

Lapfüggönyt, vagy a másik nevén panelfüggönyt nem látni minden ablakon, de nem is feltétlenül illik mindenhová. Mivel elég karakteres árnyékolóról van szó, tudni kell, hogy mikor sok vagy pont elég.

A panelszerűen felakasztható, mintákkal vagy színekkel is jól működő árnyékoló erőssége az egybefüggő, homogén felület. A hagyományos függönyökkel ellentétben, itt nincsenek ráncok, rétegek, fodrok vagy redők, hanem csak a feszesre húzott, téglalap alakú lapfügöny.

A lapfüggöny nem egy klasszikus darab, ezért, ha valaki az ablakot keretező, lágyan redőzött és esztétikusan leomló függönyre vágyik, akkor ne a lapfüggönyökben gondolkodjon. Ha viszont kedveli a letisztult, mégis látványos megoldásokat és nyitott a modern stílusú lakberendezés iránt, akkor ezekben a modellekben új lehetőségeket fedezhet fel.

A lapfüggöny nagyon egyszerűen kezelhető, ugyanúgy működik, mint a klasszikus függöny, csak éppen gördülékenyebb, szó szerint. Nem kell a függönyt redőnként elhúzni az ablak elé vagy az ablak elől, ami sokszor nagy zajjal is jár. A lapok síneken mozgathatóak, ez a megoldás pedig simább és hangtalanabb függönymozgatást tesz lehetővé, de elkerülhetőek a balesetek is a segítségével.

A lapfüggönyöket nem kell igazgatni, mégis mindig ugyanúgy állnak. Olyan lakberendezési kellékei a lakásnak, amik odavonzzák a tekintet, szinte átveszik egy falon lógó kép helyét is, legalábbis a mintás, színes változatok.

Egy ilyen lakástextil több, mint függöny, egyszerre dekoráció és sokoldalú árnyékoló is, ami nagyszerűen kiegészíti a nappali vagy a háló berendezését és meglévő stílusát. Itt nem kell félni az extrémebb mintáktól, a merészebb színektől, kombinációktól sem. Az áruházunk nagy választékban kínál ilyen jellegű árnyékolókat is, amiket személyesen megtekinthet budapesti bemutatótermünkben!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén, ha érdeklődik az ilyen kiegészítők, lakástextilek iránt, és kollégáinkkal örömmel elkalauzoljuk a lapfüggönyök lenyűgöző világában!

Ajánló