Flickr
Pinterest

Joomvision.com
Joomvision.com

Római / Francia roló


A rolófüggöny egy különleges ötvözete a hagyományos rolónak és a függönynek. Tulajdonképpen egy függőlegesen mozgatható függöny, mely összehúzott állapotban lapolva gyűjti össze a függönyt.

Rolófüggöny vagy más néven római vagy francia roló készülhet fényáteresztő illetve sötétítő függönyből is, megtartva az anyag eredeti funkcióját, vagyis a belátás megakadályozását illetve a sötétítést.  

Anyagválasztásnál  ugyanazokat a a szempontokat vegyük figyelembe mint hagyományos függöny esetén, vagyis az enteriőrhöz legjobban illő textilekből készíttessük.Ezek a lakástextíliák lehet ez minimál, modern, klasszikus, vagy akár country stílusú is.

A hagyományos függönyökhöz képest jelentős különbség, hogy a rolófüggönyre - római roló esetén - feszített állapotban kerül az anyag felvarrásra, melynek megtartását keresztben merevítőpálcák is segít, ezért leengedett állapotban a nagymintás anyagok mintavilágát gyönyörűen kihangsúlyozza.  

Nem mellesleg, a feszítettség révén kevesebb anyag is kell hozzá.

Ha rolófüggönyt szeretnénk nagyon fontos úgy tervezni, hogy az ablak felett maradjon annyi hely, hogy felhúzott állapotban se akadályozza annak nyitását!


Kérjen ajánlatot, csak egy telefonjába vagy e-mailjébe kerül!

Budapesten és környékén díjtalan helyszíni felmérést és tanácsadást nyújtunk leendő ügyfeleinknek.

  

  

  

Related items

Youtube

 

Facebook

Címünk:

1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:

Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit.
Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek.
Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Debreceni képviselet

Lovász Lajos

+36 20 364 3004

debrecen@alfafuggony.hu

Telefon: +36 70 416 3180
Ingyenes helyszíni felmérés Budapest területén!
Iratkozz fel hírlevelünkre