Flickr
Pinterest

Joomvision.com
Joomvision.com

Pliszéfüggöny

 

Sokaknak még mindig ismeretlen a függönyök ez a speciális típusa. Különlegessége abban rejlik, hogy az anyag vékony redőkbe, pliszékbe hajtogatva kerül az ablakra.

A lakástextíliáknak e fajtája igen kevés helyet foglal el, nagyon dekoratív, de mégsem ezek a legelőnyösebb tulajdonságai.

Kitűnő hang és hőszigetelő. A Duette lapokból készült pliszével nyáron akár 78%-kal kevesebb hőt nyel el az ablak, míg télen 46 %-kal kevesebb a hőveszteség. Ezzel a fűtésköltség 12%-a takarítható meg.

A pliszéfüggöny a választható anyagok hatalmas minta és színválasztéka, valamint változatos tulajdonságaik révén számos variációs lehetőséget rejt magában. A teljes sötétséget adó Black Out -tól a lágy fényáteresztőkig, melyeket kombinálva is lehet használni. Egy ablakfelületre szerelhető kétféle anyag is, így igényeinknek megfelelően használhatjuk a sötétítő vagy a fényáteresztő pliszéket. A pliszék a teljes ablakfelületet kitöltik és akár fentről-le, akár lentről-fel húzhatóak, kézzel vagy távirányító segítségével motorosan is mozgathatóak.

Használja ki ingyenes tanácsadásunkat! Hívjon bennünket, vagy írjon nekünk! Budapesten és környékén a helyszíni felmérés díjtalan.

A pliszéfüggönyök rejtelmei

Sokoldalú árnyékolót keres? A pliszéfüggönyöket pont erre találták ki, hiszen nem csak a hagyományosan nyíló ablakoknál lehet használni, hanem télikertek döntött vagy vízszintes üvegfelületeinél, háromszög, trapéz és boltíves alakú ablakoknál, vagy akár bukó-nyíló nyílászáróknál is.

A pliszéfüggöny pliszírozott, hő stabilizált textíliából készül. Ez a harmonikaszerűen záródó belső árnyékoló ablakmélyedésbe, ablakszárnyra vagy akár a falsíkra is szerelhető. A textíliája portaszító, műszálas, emellett megszűri vagy kizárja az erős napsugarakat, ugyanakkor lehetővé teszi a szellőzést is. Igény szerint a pliszéfüggöny készülhet áttetsző, fényvisszaverő és teljes sötétségét biztosító fényzáró textíliából is. Több módon lehet működtetni: fogantyúval, zsinórral, gyöngylánccal és egyes esetekben akár motorral is.

Cserélje le régi függönyeit, legyen az Ön otthonában is egy tökéletes árnyékoló! Lépjen velünk kapcsolatba, munkatársaink készséggel állnak mindenben rendelkezésére!

  

 

 

Döntse el Ön, mennyire süssön be a nap otthonába!

Nyáron a nagy melegben szeretjük teljesen behúzni a függönyöket, hogy az egész ablakfelületet eltakarják. Azonban, a függöny nem csak hűvösebb hőmérsékletet biztosít azáltal, hogy a lefedi az ablakot, hanem a szobát is sötétbe boríthatja, ez pedig napközben rendkívül kellemetlen.

Hogyan lehet a szoba kellemesen árnyékos, és örömtelien napos is egyben? A pliszéfüggönnyel!

A harmonikaszerűen lamellákra hajtott textil képes az ablakon lentről felfelé, vagy fentről lefelé is mozogni, ezáltal Ön döntheti el, mennyi napfényt szeretne beengedni otthonába. A pliszéfüggönnyel megoldható, hogy az ablak egyik részén beszűrődjön a nap, így világos lesz a szoba, míg az ablak másik részét lefedi az árnyékoló. Mindemellett a Duette® anyagokkal szerelt szerkezeteknél a fűtési energia akár 12%-a  is megspórolható!

A beszűrődő napfény nem csupán komfortérzetünket befolyásolja, hanem hétköznapi tevékenységeinkre is hatással van, gondoljunk csak arra, amikor a zavaró fény miatt nem látjuk rendesen a televízió képernyőjét, vagy a számítógép monitorát. Használja számítógépét, vagy nézze televízióját bármely napszakban, kényelmesen, a pliszéfüggöny előnyeinek köszönhetően!

Válassza meg Ön, mennyi napsütést enged be szobájába, tegye komfortossá otthonát pliszéfüggönnyel!

     

 

Related items

Youtube

 

Facebook

Címünk:

1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:

Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit.
Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek.
Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Debreceni képviselet

Lovász Lajos

+36 20 364 3004

debrecen@alfafuggony.hu

Telefon: +36 70 416 3180
Ingyenes helyszíni felmérés Budapest területén!
Iratkozz fel hírlevelünkre