Flickr
Pinterest

Hogyan válasszam ki a függöny méretét?

Hogyan válasszam ki a függöny méretét?

Már kiválasztotta álmai függönyét, ami színben és stílusban megfelel, azonban tanácstalan a méretét illetően? Hogyan tud pontos méretet venni a vásárlás előtt?

A sikeres vásárlás alapja a megfelelő méret kiválasztása. Sokkal könnyebb és jobban jár azzal, ha előrelátó és időt szán arra, hogy alaposan megtudja, milyen szélesség és hosszúságbeli méretekkel kell számolnia.

A függöny szélességét úgy tudja kiszámítani, hogy nem az ablak méretét veszi figyelembe, hanem mindig a karnis vagy a függönysín méretéhez igazodik. Ha az Ön esetében rúdkarnisról beszélhetünk, akkor a díszítő elemek nélkül mérjen. A végleges szélességről elmondható, hogy a karnis méretének minimálisan másfélszerese, maximum pedig háromszorosa lesz, hiszen a ráncolást is figyelembe kell venni. Ez a méret attól függ, mennyire szeretné, hogy ráncolódjon a függönye.

A hosszúságbeli méretet úgy tudja meghatározni, hogy a karika vagy a csúszka aljától méri a távolságot a fűtőtestig, a padlóig vagy az ablakpárkányig, attól függően, milyen hosszúságú függönyt szeretne, és milyen környezetbe választja.

Ha szeretne minőségi és designos függönyt, a legjobb helyen jár! Tekintse át kínálatunkat, és ha tanácsra van szüksége, bátran vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

függöny

Related items

Youtube

 

Facebook

Címünk:

1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:

Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit.
Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek.
Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Debreceni képviselet

Lovász Lajos

+36 20 364 3004

debrecen@alfafuggony.hu

Telefon: +36 70 416 3180
Ingyenes helyszíni felmérés Budapest területén!
Iratkozz fel hírlevelünkre