Flickr
Pinterest

A függöny tipp 1.

Függöny

A világosban történő alvás növeli az elhízás kockázatát. Ezt már több helyen is hallottuk, vajon igaz amit javasolnak? A szakértők szerint ez annak tudható be, hogy a fény befolyásolja az emberi teszt anyagcseréjét, ennélfogva a testsúlyt is változik. Korábbi eredmények alapján a túlzott éjszakai fény depressziót válthat ki.

A gyenge minőségű függöny nemcsak korai ébredéshez, hanem hízáshoz is el vezethet minket. Például gyenge a rolófüggöny, pliszéfüggöny, lapfüggöny, vagy design szalagfüggöny.

Bővebben:

A friss vizsgálati eredmények alapján a túl világos hálószoba megemeli a súlygyarapodás kockázatát a hölgyeknél. A túl sok fény a testtömegindexet és a derékbőséget is megnövelte annál a 113 000 hölgynél, aki részt vett egy kutatásban. A Breakthrough Generations Study keretein belül 40 éven át figyelemmel kisérték a résztvevőket, hogy az azonosítani sikeres legyen a mellrák kialakulásával kapcsolatosan. Az elhízás ismert kockázati tényezője a betegségnek. Az alvásunknál a függöny minősége nem mindegy. A minőségi függöny segít aludni.

 

Related items

Youtube

 

Facebook

Címünk:

1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:

Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit.
Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek.
Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Debreceni képviselet

Lovász Lajos

+36 20 364 3004

debrecen@alfafuggony.hu

Telefon: +36 70 416 3180
Ingyenes helyszíni felmérés Budapest területén!
Iratkozz fel hírlevelünkre