Flickr
Pinterest

Joomvision.com
Joomvision.com

Design szalagfüggöny


A lamellák feltámadnak.

A szalagfüggönyre sokan még ma is úgy tekintenek, mint az irodaházak ablakainak minden designt nélkülöző árnyékolójára. Rideg, kopottas, avult.

A valóságban már számos design-szalagfüggöny közül lehet választani. Ezek a függönyök változatos mintákkal és színekkel, variálható - akár 25 cm széles - lamellákkal is készülnek. Legyen szó akár ablakról, akár belső térelválasztóról, akár irodába, akár lakásba.

Fokozható a komfort, létezik motoros elhúzású, falra vagy távirányítással működtethető kivitel is.

Élen jár a szalagfüggönyökkel kapcsolatos negatív sztereotípiák leküzdésében a Saum und Viebahn cég mely évente frissíti és mindig az aktuális trendeknek megfelelően aktualizálja kollekcióját.

Hogyan tisztíthatjuk szalagfüggönyünket?

A szalagfüggöny az egyik legnépszerűbb beltéri árnyékoló, hiszen nagyon dekoratív, rengeteg szín közül lehet választani, ráadásul nemcsak sötétíteni lehet vele, hanem kitűnően funkcionál térelválasztóként is. Egyre többen választják ezt a fajta árnyékolót otthonaikba, de nagyon sok más helyen, például irodákban is ezzel sötétítenek.

A szalagfüggönyök bár nem igényelnek speciális tisztítást, ha sokáig elhanyagoljuk, szakember segítségére lesz szükségünk. Óvatosan kell bánni a lamellákkal, ugyanis roppant sérülékenyek, különösen a mosógépben való mosásnál, vagy a kádas áztatásnál. A szalagfüggönyt érdemes felcsavarni és leszerelni a lamellákat, így nem zörög a mosógépben. Amennyiben kádban akarjuk mosni, legalább hat órát hagyjuk ázni, hogy eltűnjenek a szennyeződések. Ha nem szeretnénk egyik megoldáshoz sem folyamodni, akkor egy nedves törlővel törölgessük végig őket. Bár portaszító réteg van a lamellákon, ez a makacsabb szennyeződéseket nem képes eltüntetni. A szalagfüggönyök rendszeres ápolása elengedhetetlen ahhoz, hogy hosszú évekig megőrizzék színüket és szépségüket.

Ha Ön is szeretne egy gyönyörű és modern hatást keltő szalagfüggönyt otthonába, vagy a munkahelyére, válogasson dekor függöny termékeink közül kedvére!

szalagfüggöny

Related items

Youtube

 

Facebook

Címünk:

1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:

Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit.
Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek.
Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Debreceni képviselet

Lovász Lajos

+36 20 364 3004

debrecen@alfafuggony.hu

Telefon: +36 70 416 3180
Ingyenes helyszíni felmérés Budapest területén!
Iratkozz fel hírlevelünkre