Flickr
Pinterest
Super User

Super User

Curabitur tincidunt cursus elit non egestas. Aliquam erat volutpat. Pellentesque eget nulla in tortor mattis elementum. Nulla sodales pellentesque orci vel facilisis. Curabitur sit amet metus sem, vel bibendum ante. Nulla in nibh sed purus blandit tincidunt. Aenean at dui dolor, sed varius orci. Etiam nunc mauris, ultrices a blandit adipiscing, blandit vel neque. In nec dolor orci, nec feugiat odio. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae;

Reluxa, fa-reluxa

Reluxa - a klasszikus

A reluxa az árnyékolástechnika úttörője. Ez a termék a kívánt magassági pozícióba hozható lánccal, zsinórral vagy fogantyúval. Épp ilyen egyszerű a lamellák forgatása is. A fokozatos fényszabályozás lehetővé teszi, hogy a kívánt mennyiségű fény és árnyék jusson a szobába. A reluxák alkalmas árnyékolók szögletes vagy ferde ablakokra,éppúgy mint nagy üvegfelületek vagy télikertek árnyékolására. Varioline-reluxa lehetővé teszi az ablak felső részén a fény beáramlását,eközben pedig az alsó rész árnyékot ad,illetve védi a privát szférát. Természetesen ez a reluxa lehet fent zárt és alul nyitott állapotú is. Amennyiben pedig nincs szükségünk árnyékolóra, akkor „eltűntethető” a termék az ablak alsó vagy felső részén magasságtól függően 5-10 cm-ben.

Fa reluxa - a természetes

Mindazoknak, akik egy reluxa időtálló stílusát értékelik és a helyiségbe egy különösen igényes,ugyanakkor természetes sajátosságot szeretnének becsempészni. Funkcionálisan közelít ez a termék egy klasszikus alumínium reluxához, annyi különbséggel, hogy a lamellák fából készülnek. A fareluxa egy optimális megoldás a nagy üvegfelületek árnyékolására és díszítésére.

A reluxa egy időtlen klasszikus. Jelenlegi megjelenése divatosabb mint valaha. Az aluminium a tartósság és design, a fa a melegség, természetesség, otthonosság megteremtője. Az elforduló pengéken megtörő fény játéka, a fényerő pontos szabályozása minden generációk körében népszerűvé teszi.

 

 

     

    

    

    

 

 

 

 

 

Hogyan válasszam ki a függöny méretét?

Hogyan válasszam ki a függöny méretét?

Már kiválasztotta álmai függönyét, ami színben és stílusban megfelel, azonban tanácstalan a méretét illetően? Hogyan tud pontos méretet venni a vásárlás előtt?

A sikeres vásárlás alapja a megfelelő méret kiválasztása. Sokkal könnyebb és jobban jár azzal, ha előrelátó és időt szán arra, hogy alaposan megtudja, milyen szélesség és hosszúságbeli méretekkel kell számolnia.

Roló / Sávroló


Roló

A roló az árnyékolástechnikai termékek verhetetlen klasszikusa. Nemzedékek óta nyújt védelmet a napfény ellen és takarásával diszkréten óvja magánéletünket. A tiszta vonalak, a minimál design és az egyszerű kezelhetőség miatt a roló egy univerzális zseni ami optimálisan alkalmazkodik minden helyiséghez. Alkalmas belső árnyékoló mind hagyományos téglalap alakú ablakokhoz, mind teljes üvegfrontokhoz. Válasszon a színek és textúrák széles választékából, a teljes sötétséget nyújtó black out textilektől kezdve a fényáteresztő anyagokig és találja meg melyik típus illik leginkább otthonába, irodájába!

 

 

 

Sávroló

A sávrollonak számos előnye van: kombinálja a roló és a reluxa előnyeit. Alternatív módon átlátszatlan és átlátszó szövetek teszik lehetővé a korlátlan fényszabályozást megteremtve a kellemes belső fényeket.

A sávrollo (más néven Twinrollo, Doppelrollo vagy Duorollo) számtalan tervezési lehetőséget kínál - a trend nyilvánvalóan a klasszikus textilszövet, de színes, szokatlan formatervezésű minták és struktúrák is lehetségesek.

 

 

 


Motoros roló / Okos rendszer


motoros roló

 

- nem szükséges elektromos kiállás kiépítése, ideális felújítás utáni,utólagos felszereléshez.
- a kereskedelmi forgalomban kapható normál elemekkel működik ( elemcsere csak 1-2 évente)
- halk működés
- elegáns Pebble® design távirányító
- smart home kapcsolat

 

< MEGNÉZEM >

 

Függöny, függönyök

 

Függöny, függönyök

Kollekciónk kiválasztásánál elsősorban a minőséget tartottuk szem előtt.

Függöny tippek

A függönyözés I.

A függönyök azon túl, hogy védik a belső terünket, fontos dekorációs szerep is jut. A függöny segítségével kiemelhetünk egy szép ablakot vagy esetlegesen elrejthetünk a függöny segítségével egy kevésbé látványos részt a szobánkban. Nem teljesen mindegy, hogy milyen függöny anyaga, mintája és a mérete.

Stílus tippek 2.

Tippek, ötletek a függönyökről

A karnis sem mindegy, hogy milyet választunk. El kell tudnunk dönteni, hogy milyen karnist szeretnénk és azt is, hogy hová szeretnénk felszerelni. Maga a függöny méretét és rögzítési lehetőségét is nagyon befolyásolja karnis. Számít a függöny helye, a függöny kinézete és nem utolsó sorban a felfüggesztésének a mérete is.

Stílus tippek 1.

Tippek, ötletek a függönyvadászathoz

Maga a függöny egy fontos kelléke az életünknek. Nemcsak lakóhelyünk, munkahelyünk dísze lehet, hanem segít a természetes fényviszonyok optimális beállításában. Hogy miképpen válasszunk a függönyök között, erről írunk Önöknek!!!

A függöny tipp 2.

Melyik lenne a legjobb függöny? Kinél mi válik be az otthonában?

Röviden és tömeren. Az okos emberek azt mondják, hogy a redőny és az üveg közötti levegő szigetel. De mindez kevés, használjük függönyöket. Ezzel kapcsolatosan tettünk közzé most a weboldalunkon egy esetleges cikket, amiben reméljük a segítségükre leszünk.

A függöny tipp 1.

Függöny

A világosban történő alvás növeli az elhízás kockázatát. Ezt már több helyen is hallottuk, vajon igaz amit javasolnak? A szakértők szerint ez annak tudható be, hogy a fény befolyásolja az emberi teszt anyagcseréjét, ennélfogva a testsúlyt is változik. Korábbi eredmények alapján a túlzott éjszakai fény depressziót válthat ki.

A gyenge minőségű függöny nemcsak korai ébredéshez, hanem hízáshoz is el vezethet minket. Például gyenge a rolófüggöny, pliszéfüggöny, lapfüggöny, vagy design szalagfüggöny.

Télen a függönyök

Hőszigetelő függöny

Szökik a meleg az ajtónyitogatásnál?
Huzatos a helyiség?
Megnövekedett a gázszámla?
Van erre is megoldás...
Hasonló a helyzet az úgynevezett régi típusú lakásoknál is. De...
A hőszigetelő függönyt úgy alkották meg, hogy:

  • ne eressze át a függöny a hőt...
  • visszaáramoltassa a meleget (vagy hideget) a lakásba, szobákba
Page 1 of 3

Youtube

 

Facebook

Címünk:

1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:

Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit.
Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek.
Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Debreceni képviselet

Lovász Lajos

+36 20 364 3004

debrecen@alfafuggony.hu

Telefon: +36 70 416 3180
Ingyenes helyszíni felmérés Budapest területén!
Iratkozz fel hírlevelünkre